Pariuri online 888sport - Pariaza pe Atletico se califica la o cota bomba


Pariuri online 888sport – Pariaza pe Atletico se califica la o cota bomba

Atletico Madrid a pierdut prima mansa cu campioana Europei, Barcelona, insa a reusit sa dea gol pe Camp Nou, acest lucru este extrem de important intr-o dubla mansa. Madrilenii au prins curaj dupa ce i-au vazut pe catalani la lucru in ultimele 3 etape din La Liga, unde au pierdut 2 meciuri iar o data au remizat.

Pariuri online 888sport - Pariaza pe Atletico se califica la o cota bomba

Atletico are nevoie de o victorie doar cu 1-0 pentru a o elimina pe Barcelona, iar la cum au aratat oaspetii in ultima perioada nu ar fi imposibil sa fie eliminati inca din faza sferturilor. Pentru o calificare a madrilenilor 888sport oferta o cota speciala de 15!

Cum pariez pe cota BOMBA

  1. Deschide un cont nou la 888sport de aici
  2. Plaseaza un pariu de minim 5€ pe Atletico Madrid se califica la cote normale (suma maxima pe care o puteti plasa pe aceasta cota speciala este de 10€)
  3. Castigurile peste cota standard vor fi acordate sub forma de pariuri gratuite in cel mult 72 de ore de la stabilirea rezultatelor
  4. Pariurile gratuite obtinute in urma acestei promotii pot fi folosite pe orice meci/pariu iar posibilele castiguri nu necesita niciun rulaj