Pariu online GRATUIT pentru fiecare meci al Simonei Halep


Pariu online GRATUIT pentru fiecare meci al Simonei Halep

Openul Australiei tocmai ce a debutat si marea speranta a romanilor este o evolutie buna a Simonei dar si a celorlalte fete prezente la turneu. Numarul 2 mondial, Simona Halep incearca sa-si depaseasca performanta de anul trecut si de acum 2 ani cand a ajuns pana in faza sferturilor. Constanteanca are un culoar bun pentru a ajunge in finala, in primul meci care va avea loc marti dimineata de la 10:00 in direct la Sportingbet TV, va evolua impotriva nr. 132 WTA Shuai Zhang din China.

Pentru fanii Simonei si ai tenisului de calitate, Sportingbet ofera un PARIU GRATUIT de 50 RON pentru fiecare meci al sau pe toata durata turneului. Daca romanca ajunge pana in finala primim 7 pariuri gratuite, adica pariuri in valoare de 350 RON!

Pariu online GRATUIT pentru fiecare meci al Simonei Halep

Ce trebuie sa fac sa beneficiez de pariul online gratuit?

  1. Intra in contul tau Sportingbet. Daca nu ai unul click aici si beneficiezi si de un bonus de 200 RON.
  2. Plaseaza orice pariu simplu, inainte de start pe oricare dintre meciurile Simonei
  3. Daca este pierzator miza va fi returnata 100% pana la 50 RON
  4. Se aplica termeni si conditii, click aici pentru a te informa.

Sportingbet este una dintre agentiile de pariuri de top prezente in Romania. Bonusul de bun venit este 100% pana la 200 RON (pariu fara risc).

De asemenea aceasta promotie noua se poate cumula cu cea in care oferim 3000 RON + 3 tablete celor mai buni 15 pariori. ( Click aici pentru detalii si inscriere)