Pariu gratuit de 50 RON in Liga Campionilor 21.10.2015


Pariu gratuit de 50 RON in Liga Campionilor

Intalnirea dintre Paris Saint Germain si Real Madrid ar putea fi oricand o finala de Liga Campionilor, insa pana atunci ne bucuram de duelul Zlatan vs Cristiano in grupe. PSG si Real au inceput perfect campania, cu 2 victorii in care nici macar nu au primit gol, e adevarat ca nici nu prea aveau de la cine, celelalte adversare din grupa sunt Sahtior si Malmo. Gazdele pornesc cu prima sansa la victorie la pariuri, cum este si normal, la madrileni sunt cativa absenti foarte importanti printre care si cel mai scump transfer din istorie, Bale.

Pariu gratuit de 50 RON in Liga Campionilor

Cei care aleg casele de pariuri online au parte doar de bonusuri in ultimele zile, doar la Sportingbet am ajuns la al 3-lea pariu gratuit de 50 RON. Pentru astazi oferta se aplica meciului dintre PSG si Real Madrid care se joaca de la ora 21:45 in direct pe Dolce Sport 1.

Cum iau pariul gratuit?

  1. Intra in contul tau Sportingbet (daca nu ai un cont da click aici pentru a te inregistra). In aceste zile poti profita si de oferta exclusiva prin Ponturi-Bune.ro, daca esti client nou, la un depozit de minim 40 RON mai primesti inca 60 RON GRATUIT – detalii aici.
  2. Plaseaza un pariu inainte de startul meciului
  3. Daca pariul plasat este pierdut primesti 100% banii mizati inapoi pana la 50 RON