Pariuri online

Pariu fara risc pentru Manchester United vs Leicester 11-5-2021

Marti seara de la ora 20:00 United primeste vizita celor de la Leicester in etapa cu numarul 36 din Premier League. Finalul de sezon este unul incarcat pentru toate echipele din Anglia deoarece etapele ramase se vor disputa intr-un timp foarte scurt. Betfair ne ofera un pariu fara risc pentru Manchester United vs Leicester din 11-5-2021.


Manchester United are un sezon foarte bun, se putea si mai bine, dar cred ca fanii sunt multumiti si asa. United se afla pe locul 2 in Premier League dar va juca si finala Europa League luna aceasta. Nu ar trebui totusi sa ne mire rezultatele bune obtinute de United in acest sezon, pana la urma are unul dintre cele mai valoroase loturi din Premier League, deci era de asteptat ca treptat sa vina si performantele.

Leicester a revenit in top 4 si pare greu de crezut ca mai poate rata un loc de UCL. Tinand cont de concurenta care este an de an in prima liga engleza pentru locurile de Liga Campionilor, este o performanta foarte importanta sa te clasezi in primele 4. Leicester s-a descurcat foarte bine in deplasare, a pierdut doar 2 din ultimele 17 deplasari din Premier League.

Daca ne uitam pe cotele la pariuri Manchester United vs Leicester vedem ca pentru 1 solist a inceput sa creasca cota, ceea ce inseamna ca ar putea fi o surpriza in acest duel.

Pare sa fie un duel mai important pentru Leicester deoarece nu este inca 100% sigura de top 4. De partea opusa Man United este destul de relaxata in acest final de sezon, dar chiar asa va incerca sa obtina o victorie pentru palmares, pana la urma joaca pe teren propriu.

Daca iti faci un cont la Betfair Romania poti paria pe acest meci 100% fara risc. De exemplu daca faci un pariu iar acesta este necastigator, primesti banii mizati inapoi 100% in limita a 100 RON cash!

Pariu fara risc pentru Manchester United vs Leicester 11-5-2021

  1. Deschide un cont nou la Betfair de aici folosind codul: ZSKW07
  2. Fa un depozit de cel putin 25 RON
  3. Plaseaza un pariu simplu pe United – Leicester
  4. Daca selectia ta este pierduta, primesti banii inapoi CASH in limita a cel mult 100 RON

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.