Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Pariu fara risc la Bilbao vs Barcelona 17-4-2021

Nota utilizatori: Evaluare

Pariu fara risc la Bilbao vs Barcelona 17-4-2021

Sambata se joaca finala Cupei Spaniei iar Betfair ofera clientilor noi un pariu 100% fara risc la Bilbao vs Barcelona. Valoarea pariului fara risc este de 100 RON, ceea ce inseamna ca avem o asigurare de pana la 100 RON, primim acesti banii inapoi cash daca nu ne iese pariul.
Prezentarea ofertei
Oferta pentru Clientii noi
Cod promo ZSKW07
Pariu fara risc 100 RON cash
Depozit minim 25 RON

La prima vedere prezenta celor de la Bilbao in ultimul act al Cupei Spaniei este o surpriza, dar daca analizam atent pentru ce adversari a dat, putem spune ca a avut ceva noroc. In semifinale a trecut de Levante, in sferturi de Betis iar in optimi de Alcoyano (echipa ce a reusit sa o scoata pe Real Madrid). Deci in mare parte prezenta lui Bilbao in finala este datorita unui traseu accesibil.

De partea opusa putem spune ca prezenta Barcelonei in finala este ceva normal, o prezenta cu care ne-am obisnuit. Cel mai complicat pentru catalani a fost cel din semifinale cu Sevilla, ne aducem aminte ca atunci a pierdut cu 0-2 in tur, dar a reusit o revenire de senzatie in partida retur. Ramane de vazut daca Barca are moralul afectat dupa infrangerea din El Clasico.

Pentru Barcelona castigarea acestui trofeu ar insemna intr-o mica masura salvarea sezonului. Eliminata din UCL dar si cu sanse mici la titlu, Cupa Spaniei ar putea fi salvarea.

Daca analizam forma de moment, Barcelona poate nu are un moral grozav dupa ce a pierdut duelul cu Real din El Clasico, dar Athletic Bilbao are o forma mult mai slaba, are 4 egaluri si 2 infrangeri in ultimele 6 partide din toate competitiile. La prima vedere un pariu pe victorie Barcelona pare foarte tentant.

Indiferent ce pariu vrei sa faci in acest meci, Betfair ofera clientilor noi ce folosesc codul ZSKW07 la inscriere un pariu 100% fara risc la Athletic Bilbao vs. Barcelona de sambata seara.

Pariu fara risc la Bilbao vs Barcelona 17-4-2021

  1. Deschide un cont nou la Betfair de AICI folosind codul special: ZSKW07 
  2. Fa un depozit de minim 25 RON
  3. Plaseaza un pariu simplu pe Bilbao – Barcelona
  4. Daca pariul tau este pierdut, primesti banii inapoi CASH in limita a 100 RON
Pariaza fara risc cu 100 RON!

Recenzii pentru Pariu fara risc la Bilbao vs Barcelona 17-4-2021

Fii primul care evaluează acest brand

Reply to

Question about

By submitting your reply, you agree to our review guidelines, find out more

Submitting your feedback
Thank You!

Thank you for submitting your review. It is now awaiting moderation and will be live shortly.

Back To Site
Recenzii (0)
Nimeni nu a evaluat inca
No one has asked questions yet
Load more