Pariuri online

Pariu 100% fara risc de 100 RON la FCSB vs Craiova

Deschide un cont nou la Betfair pariuri online pentru a primi un pariu 100% fara risc de pana la 100 RON pentru FCSB vs Craiova din 19-5-2021. Este un meci extrem de important pe FCSB care trebuie neaparat sa castige pentru a mai spera la titlu.


FCSB pare ca va rata din nou titlul in Liga 1, desi a stat o buna perioada de timp pe prima pozitie, meciurile din play-off se pare ca sunt prea grele pentru “ros-albastrii”. In grupa de campionat, FCSB a inregistrat 3 victorii, 3 remize si 2 infrangeri. Se afla la 3 puncte distanta de liderul CFR Cluj iar in acest moment nu mai depinde de rezultatele proprii pentru a reveni pe prima pozitie.

Craiova are o perioada extrem de slaba in campionat, vine dupa 4 infrangeri consecutive. Nu doar ca a ratat complet batalia pentru titlu, dar este in pericol sa nu prinda nici macar locul 3. Oltenii trebuie sa-si revina rapid daca vor sa prinda locul 3, cel care duce la meciul de baraj pentru cupele europene.

H2H cele doua formatii sunt la egalitate daca ne limitam la confruntarile din acest sezon: cate o victorie de fiecare parte si un meci egal.

Ambele cluburi sunt obligate sa obtina victoria pentru a a-si indeplini obiectivele, FCSB lupta la titlu in timp ce Craiova lupta pentru locul 3. La prima vedere am fi inclinati sa mizam pe FCSB pentru ca joaca acasa iar oaspetii au o forma foarte slaba. Indiferent de pariul facut avem o promotie care va ramburseaza banii daca pariul este necastigator in acest eveniment.

Inscrie-te pe Betfair Romania si poti paria pe FCSB vs Craiova 100% fara risc cu 100 RON. Plaseaza un pariu pe acest eveniment iar daca selectia ta este necastigatoare, primesti banii inapoi 100% cash in limita a 100 RON.

Pariu fara risc de 100 RON la FCSB vs Craiova 19-5-2021

  1. Deschide un cont la Betfair de aici folosind codul ZSKW07
  2. Fa un depozit de cel putin 25 RON
  3. Plaseaza un pariu simplu pe FCSB – Craiova de miercuri
  4. Daca pariul este necastigator, primesti banii inapoi cash in limita a 100 RON

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.