Pariuri online

Pariu fara risc de 100 RON la PSG vs City 28-4-2021

Meci tare de tot in aceasta miercuri, de la ora 22:00 se joaca a doua semifinala din Liga Campionilor. Betfair ne ofera un pariu 100% fara risc pentru PSG vs City. Daca pariul plasat este pierdut, primesti banii inapoi CASH in limita a 100 RON.


Asteptam cu nerabdare meciul PSG – City pentru  ca se intalesc doua cluburi foarte puternice dar mai ales foarte bogate. In ultimii 5 ani s-au facut investitii enorme la cele doua echipe in speranta de a obtine cat mai multe trofee.

Ambele cluburi au stralucit in general pe plan intern, au castigat cam tot ce se putea castiga, dar adevarata provocare vine din Champions League. PSG a fost foarte aproape in sezonul trecut cand a ajuns in finala, dar City chiar si cu Guardiola pe banca nu a reusit mare lucru.

E un duel de care pe care, desi casele de pariuri o dau favorita pe City in acest prim meci dar si la calificare, nu trebuie sa ne grabim, pentru ca parizienii sunt in stare de meciuri fabuloase.

Pentru ca se anunta o confruntare extrem de echilibrata, orice pariu la prima vedere “sigur” se poate dovedi pierzator oricat de bine ar fi analizat. Deci o asigurare daca este posibila nu strica. Betfair Romania ne aduce exact ce trebuie pentru acest meci, un pariu 100% fara risc.

Inscrie-te la Betfair folosind codul ZSKW07 si fa un depozit de minim 25 RON. Plaseaza un pariu simplu la PSG – City iar daca nu ai noroc si acesta este pierzator, primesti banii mizati inapoi in limita a 100 RON CASH!!!

Pariu fara risc de 100 RON la PSG vs City in Liga Campionilor 28-4-2021

  1. Deschide un cont nou la Betfair folosind codul special: ZSKW07
  2. Fa un depozit de minim 25 RON
  3. Plaseaza un pariu simplu la PSG – City
  4. Daca pariul este pierdut, primestii banii inapoi cash in limita a 100 RON

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.