Pariuri online

Pariu fara risc 100 RON la Man United vs Liverpool 2-5-2021

Duminica de la ora 18:30 se joaca Man United vs Liverpool un derby de mare traditie in fotbalul englez. Daca te inscrii pe Betfair pariuri online, poti sa plasezi pe acest eveniment un pariu 100% fara risc in limita a 100 RON.


Manchester United are o forma foarte buna, nu a mai pierdut in campionat de 12 etape si este in proportii foarte mari sigura de locul de UCL. Se afla pe locul 2 dupa 33 de etape, la 10 puncte de prima pozitie, deci titlul nu mai este o optiune reala in acest moment. Man United a avut pana acum un sezon bun, poate daca era mai atenta in unele momente, acum ar fi avut sanse la prima pozitie, sa nu uitam ca a fost pe prima pozitie pentru cateva etape.

Din pacate Liverpool nu mai este la nivelul din urma cu 1-2 ani, a facut multi pasi gresiti in acest sezon de Premier League, acum se afla abia pe locul 6 si are de recuperat 4 puncte fata de ultima pozitie care duce in Champions League. Vestea buna pentru fanii LFC este ca in ultima perioada a aratat o forma ceva mai buna pe plan intern, acolo unde are 3 victorii si 2 remize.

Chiar daca nu are cea mai buna perioada posibila, la pariuri Man United vs Liverpool, echipa vizitatoare este usor favorita sa obtina victoria.

Intr-un derby exista orgolii mari indiferent de perioada prin care cele doua cluburi trec, atat Man United cat si Liverpool vor forta victoria. “Cormoranii” au o presiune suplimentara deoarece se apropie finalul sezonului si inca nu sunt siguri ca pot prinde un loc in top 4.

Deschide acum un cont nou la Betfair Romania folosind codul promotional mentionat mai jos si poti paria 100% fara risc pe United – Liverpool. Daca pariul facut pe acest meci este pierdut, primesti banii inapoi CASH in limita a cel mult 100 RON. Profita de oferta si urmareste derby-ul englez fara nicio emotie!

Pariu fara risc 100 RON la Man United vs Liverpool 2-5-2021

  1. Deschide un cont nou la Betfair de AICI folosind codul special: ZSKW07
  2. Fa un depozit de cel putin 25 RON
  3. Plaseaza un pariu simplu pe Manchester United cu Liverpool de duminica
  4. Daca pariul tau este pierzator, primesti banii inapoi cash in limita a 100 RON

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.