Pariuri online

Pariaza pe US Open 2022 si obtine pariuri gratuite zilnic

Pariaza pe US Open 2022 si obtine pariuri gratuite zilnic cu Sportingbet. Ultimul Grand Slam al anului se desfasoara in aceasta perioada. Profita acum de aceste meciuri de mare calitate si obtine pana la 40 RON sub forma de freebet-uri.


In aceasta perioada se desfasoara la New York ultimul Grand Slam al anului, US Open 2022, iar spectacolul este garantat chiar daca acesta editie a inceput fara Novak Djokovic care dupa cum bine stiti nu este vaccinat. Din pacate nu a fost un turneu grozav pentru fetele noastre care reprezinta Romania, socul a fost dat cu siguranta de eliminarea Simonei Halep inca din primul tur. Suntem in a doua saptamana de US Open iar jocurile sunt la cel mai inalt nivel, speram sa nu avem parte de mai multe surprize si sa avem rezultate pozitive pe bilete noastre.

Sportingbet ne da sansa obtinem pana la 40 RON sub forma de pariuri gratuite daca mizam cel putin 80 RON pe o cota minima de 2.00 pe orice eveniment din tenis.

Cum functioneaza?

  1. Intra in contul tau Sportingbet (daca nu ai cont da click aici)
  2. Opteaza pentru promotie
  3. Plaseaza un pariu de minim 80 RON la cota minima 2.00 pe tenis
  4. Primesti 8 RON sub forma de freebet, poti folosi aceasta oferta de pana la 5 ori pe zi, adica puteti incasa pana la 40 RON in freebet-uri

Termeni si conditii pentru oferta freebet US Open 2022 prin Sportingbet Romania

  • Oferta este valabila pentru toti clientii
  • Trebuie sa optati pentru a putea participa
  • Promotia este valabila in perioada 29 august – 11 septembrie
  • Pentru a va califica trebuie sa plasati un pariu de minim 80 RON la cota minima 2.00 pe tenis
  • Primiti mai apoi 8 RON sub forma de FREEBET
  • Puteti folosi oferta de 5 ori pe zi, adica puteti incasa intr-o zi cel mult 40 RON sub forma de pariuri gratuite

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.