Pariaza pe Real Madrid la cota 4.00 in loc de 1.001


Real Madrid a castigat in tur cu 3-0

Asa cum era de asteptat, madrilenii nu le-au oferit nicio sansa celor de la Numancia in partida tur din dubla mansa contand pentru optimile Cupei Spaniei, impunandu-se chiar pe terenul acestora cu un 3-0 sec. In aceste conditii este foarte clar ca partida retur dintre cele doua protagoniste, programata miercuri, 10 ianuarie, la ora 22:30, va fi doar o formalitate. Intre noi fie vorba, Numancia are cota 101 pentru calificare in sferturile competitiei…

Cu aceasta ocazie, casa de pariuri online Betfair ofera clientilor noi, ce isi deschid cont de pe acest link special, sansa sa parieze la cota 4.00 pe calificarea Realului, in loc de cea oferita in mod normal, 1.001. Desigur, oferta este supusa unor termeni si conditii, insa acest lucru nu o face mai putin atractiva.

BetfairNu rata oferta lunii ianuarie !

Pariază acum

Cum beneficiezi de promotie?

  1. In primul rand trebuie sa iti deschizi un cont Betfair de pe acest link, folosind la inregistrare codul promotional ZFBNAD.
  2. Mergi apoi in sectiunea Sportsbook si plaseaza apoi un pariu simplu, pre-meci, de maxim 50 RON, pe calificarea echipei Real Madrid in Copa del Rey (10 ianuarie 2018).

Dupa ce acest lucru se va intampla vei primi direct in cont miza plasata, urmand ca restul castigului sa ti se crediteze sub forma de bonus, in maxim 24 de ore.

Bonusul trebuie rulat doar o singura data, in maxim 90 de zile de la acordare, pe o cota mai mare sau egala cu 1.20. Daca vrei sa il folosesti pe un bilet cu mai multe selectii, tine cont de faptul ca fiecare din acestea trebuie sa fie mai mare de 1.20. In urma parierii lui pastrezi decat profitul, nu si miza.

VREAU 150 RON BONUS