Pariaza pe FCSB in partida cu Lugano la cota 10.00


FCSB are nevoie de victorie pentru a isi apara prima pozitie in grupa

Joi seara, incepand cu ora 22:05, FCSB primeste vizita formatiei elvetiene Lugano, in ultimul meci din faza grupelor de calificare in primavara Europa League. Stelistii sunt pe prima pozitie in grupa, pozitie pe care o pot pierde doar in cazul unei infrangeri iar Plzen castiga in cealalta partida.

Desi in general este bine sa nu plasezi pariuri pe partidele in care evolueaza echipe deja calificate sau care si-au pierdut orice sansa de a merge mai departe, nu este si cazul acestei intalniri, pentru FCSB calificarea de pe prima pozitie insemnand implicit un adversar mai usor in primavara. Avand in vedere ca formatia noastra s-a impus in meciul ,,tur” din Elvetia cu 2-1 ar trebui sa se impuna lejer si in partida de joi.

In aceste conditii, oferta casei de pariuri online Fortuna pica excelent pentru cei ce nu au inca un cont. Clientii noi pot paria pe victoria FCSB la o cota incredibila, 10.00, daca respecta indicatiile de mai jos.

FortunaCota 10.00 pentru FCSB intr-un meci destul de lejer

Pariază acum

Cum profiti de oferta speciala?

Promotia este valabila doar pentru clientii noi care isi deschid cont de pe linkurile speciale din cadrul articolului si plaseaza un pariu simplu, pre-meci pe victoria lui FCSB in meciul cu Lugano. Maxim 50 ron se pot folosi pentru oferta speciala. In cazul in care echipa noastra se impune vei primi:

  • Profitul obinut din cota normala in bani reali -> aproximativ 75 RON
  • In maxim 24 de ore castigul obtinut din cota speciala sub forma de BONUS-> 425 RON 

Asta nu e tot!!! Daca FCSB nu castiga, tu vei primi Bonusul de bun venit – > 100% din primul pariu, până la 300 RON

Despre bonus

Pentru a putea fi retras trebuie rulat de 5 ori, la cote de minim 1.50 in maxim 7 zile de la data creditarii.

Deschide cont si incaseaza 500 RON joi seara