Poti castiga 500 RON

Dupa doua etape scurse in grupa H a Campionatului Mondial, Polonia, cea de la care se astepta multe , a dezamagit crunt, fiind eliminata inca din faza grupelor. In lupta pentru calificarea in optimile de finala au ramas Japonia, Senegal si Columbia, primele doua avand cate 4 puncte si acelasi golaveraj, in vreme ce sud-americanii au 3 puncte si un golaveraj superior fata de cele doua formatii din fata sa.
Popular
Sanse mari pentru columbieni sa castige
Miza maxima 10 RON
Castig maxim 500 RON
Recompensa sub forma de Bonus
Pariaza

Asadar, singurul meci in care ambele combatante pot obtine calificarea se va desfasura intre Columbia si Senegal. Pentru a spera la calificare columbienii trebuie sa atace, iar daca vor inscrie primii ne vine greu sa credem ca Senegal, o echipa, totusi, modesta, va izbuti sa revina. La casa de pariuri Netbet beneficiezi de cota 50.0 pentru o victorie a Columbiei doar daca te vei inregistra la aceasta introducand codul “COTA50”. Efectueaza apoi un depozit, insa nu prin Skrill sau Neteller, dupa care plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe succesul Columbiei in partida cu Senegal.

Cel mult 10 lei se iau in calcul in vederea cotei marite, asta insemnand ca in cazul in care Columbia se va impune vei castiga maxim 500 lei. Astfel, castigul conform cotei de pe site il vei primi cash instant, pe cand restul ti se va credita sub forma de bonus in maxim 72 ore. Bonusul trebuie rulat de 4 ori in termen de 7 zile pe o cota minima de 1.6, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6.

Cum pot sa obtin bonusul?

  1. Inregistreaza-te la Netbet pana joi, 28 iunie, ora 17:00, folosind codul COTA50
  2. Efectueaza un depozit prin orice metoda, cu exceptia Skrill si Neteller
  3. Sport
  4. Plaseaza un pariu pe succesul Columbiei in fata Senegalului
  5. Daca sud-americanii inving, vei castiga cel mult 500 lei
Pariaza