Pariaza la cota 10 pe victoria lui Manchester City


”Cetatenii” vin dupa doua victorii importante in campionat

Noua etape mai sunt pana la incheierea sezonului de Premier League, sezon care va fi castigat de Manchester City, diferenta dintre “cetateni” si ocupantii pozitiei secunde fiind de 13 puncte. Daca Manchester City se afla intr-o situatie fericita, nu la fel putem spune despre Stoke, formatie aflata pe penultimul loc. Duelul dintre Stoke si Manchester City, ultimul al etapei cu numarul 30, va avea loc luni, incepand cu ora 22:00.

Toata lumea asteapta o victorie a lui Manchester City in acest meci, inclusiv casa de pariuri Netbet, care prezinta cota 10.0 ca formatia antrenata de Pep Guardiola sa obtina o noua victorie. La promotie nu sunt eligibili toti utilizatorii, ci doar cei care isi vor crea cont la Netbet introducand codul “COTA10” si care vor efectua un depozit prin orice metoda, cu exceptia Skrill si Neteller.

NetbetOponenta este penultima clasata

Pariază acum

Apoi pariaza la cota 10 pe victoria lui Manchester City in deplasarea cu Stoke, cel mult 50 lei calculandu-se in vederea acestei cote marite.

Asta inseamna ca vei putea castiga maxim 500 lei. Prin urmare, daca se vor impune “cetatenii” vei primi cash castigul conform cotei marite, pentru ca restul sa ti se crediteze ca bonus in termen de 72 ore de la incheierea partidei. In cazul unui pariu necastigator ti se va rambursa dublul mizei, pana la 100 lei, tot sub forma de bonus.

In termen de 7 zile de la creditare trebuie pariat bonusul pe o cota minima de 1.6, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6. Daca Manchester City castiga, bonusul trebuie rulat de 4 ori, iar daca pierde sau face egal de 6 ori.

Ce trebuie sa fac?

  1. Inregistreaza-te la Netbet pana luni, la ora 22:00, utilizand codul COTA10
  2. Depune prin orice metoda in afara de Skrill si Neteller
  3. Sport
  4. Premier League (Cele mai populare)
  5. Plaseaza un prim pariu pre-live pe victoria lui Manchester City impotriva lui Stoke
  6. Daca formatia oaspete nu invinge ti se va rambursa dublul mizei, pana la 100 lei

Sanse foarte mari ca Manchester City sa castige