Daca pierzi ti se acorda bonusul de bun-venit

De aproape jumatate de secol Cupa Romaniei nu a mai vazut o echipa din esaloanele inferioare in finala. Acum Hermannstadt, echipa care sezonul viitor va juca in Liga I, va evolua duminica, incepand cu ora 21:00, impotriva celor de la CSU Craiova.
Finala Cupa
Excelent
Pariezi 50 RON si iei 500 RON
Castig maxim 500 RON
Rambursare pariu necastigator 300 RON
Recompensa sub forma de Bonus
Pariaza

Indiferent de echipa care crezi ca va castiga trofeul casa de pariuri Fortuna iti va oferi cota 10.0. Tot ce trebuie sa faci este sa te inregistrezi la Fortuna de pe linkurile de mai jos pana la ora partidei, dupa care sa alegi castigatoarea Cupei Romaniei dintre Hermannstadt sau CSU Craiova. Pariul trebuie sa fie pre-live, cel mult 50 lei luandu-se in calcul la cota marita, asta insemnand ca ai putea castiga maxim 500 lei de pe urma acesteia. Astfel, daca pariul tau este “verde” vei primi cash castigul conform cotei de pe site, pentru ca restul sa se crediteze in cont ca bonus in cel mult 72 ore.

300 RON cashback, fără rulaj
Pariază acum

In cazul in care pariul este necastigator vei primi bonusul de bun-venit, care consta  in rambursarea primului pariu necastigator de pe site, in limita a 300 lei. Bonusul trebuie pariat de 5 ori pe o cota minima de 1.5. Daca pariul e castigator rulajul trebuie efectuat in maxim 7 zile, iar daca e necastigator in termen de 30 zile.

Cum obtin bonusul?

  1. Inregistreaza-te la Fortuna pana duminica, ora 21:00, 
  2. Pariaza online
  3. Fotbal Romania (linkuri rapide)
  4. Hermannstadt – CSU Craiova -> Cine castiga trofeul?
  5. Ti se ramburseaza intreaga miza, pana la 300 lei, in cazul in care pariul este necastigator
  6. Indiferent daca pariul este sau nu castigator bonusul trebuie pariat de 5 ori pe o cota minima de 1.5
Pariaza