Pariaza la cota 10.00 pe orice rezultat final al partidei Liverpool vs FC Porto


Ghiceste rezultatul final si te alegi cu 500 RON

Marti, 6 martie 2018, sunt programate primele partide retur din optimile de finala ale celei mai prestigioase competitii europene intercluburi. Capul de afis este evident meciul de pe ,,Parc de Princes” dintre PSG si Real Madrid, ambele echipe fiind adevarate masinarii de produs goluri, insa casa de pariuri online Netbet isi surpinde clientii noi cu o provocare de zile mari dedicata celuilalt meci:

Pariaza pe rezultatul final al partidei retur Liverpool vs FC Porto, la cota 10.00 !!!

Cel mai probabil Liverpool se va impune si in partida retur de pe Anfield, in ciuda faptului ca este deja calificata dupa acel 5-0 din meciul tur. Cotele normale pentru acest meci arata cam asa: Liverpool 1.55, Egal 4.20, FC Porto 7.10.

NetbetLiverpool vs FC Porto: Cota 10.00 pentru orice rezultat final

Pariază acum

Detaliile promotiei

  1. Urmeaza acest link si deschide un cont Netbet folosind codul bonus COTA10
  2. Plaseaza primul tau pariu Live sau Pre-Meci pe orice rezultat final (1,X,2) al meciului Liverpool vs FC Porto (06.martie.2018, ora 21:45)
  3. Maxim 50 RON pot fi multiplicati pe cota speciala 10.00

Pariul tau e castigator-> Incasezi 500 RON (bani reali din cota normala plus bani bonus in maxim 48 de ore). Bonusul trebuie pariat de 4 ori la cote de minim 1.60 in 7 zile de la primire. Daca vrei sa il utilizezi pe bilete cu mai multe selectii tine cont de faptul ca fiecare selectie trebuie sa aiba o cota de minim 1.60.

Pariul tau este necastigator-> Primesti dublul mizei inapoi, in limita a 100 RON. ,,Dublul mizei” se acorda in bani bonus ce trebuie pariati de 6 ori in aceleasi conditii ca cele descrise mai sus.

  • Oferta se adreseaza doar jucatorilor romania, nu poate fi combinata cu cea de bun-venit si nu se ofera celor ce depun utilizand Skrill sau Neteller

Dublul mizei inapoi daca pierzi primul pariu