Pariaza la cota 10.00 pe meciul dintre Leganes si Real Madrid


Leganes vs Real, meci restant din Campionatul Spaniei, se joaca miercuri seara, de la ora 19:45

Aflata momentan pe pozitia a 4-a in La Liga, Real Madrid, merge la victorie pe terenul lui Leganes, cele 3 puncte (relativ usor de castigat daca tinem seama de statistici) puse in joc putand duce Realul pe pozitia a 3-a, la 7 puncte distanta de locul 2, pe care se afla Atletico Madrid.

Leganes se afla pe pozita a 13-a, reusind sa castige doar o treime din meciurile disputate pana acum in La Liga si este fara victorie de 5 partide. Castigand fiecare din ultimele 3 meciuri jucate pe Estadio Municipal de Butarque (Leganes), galacticii au o cota destul de mica la victorie, doar 1.27, insa la aceasta partida tu poti plasa orice pariu (cotat cu minim 1.20) la cota speciala 10.00 daca iti deschizi cont la NETBET de pe acest link special.

NetbetCota 10.00 pentru meciul Leganes vs Real Madrid

Pariază acum

Afla tot ce trebuie sa stii in legatura cu oferta

  • Poti beneficia de promotie doar daca iti deschizi un cont Netbet de pe linkurile existente in cadrul acestui articol, folosind codul bonus ,,COTA10”
  • Dupa ce efectuezi prima depunere (orice metoda in afara de Skrill si Neteller) poti plasa la cota 10.00 orice pariu pre-meci sau Live, cotat cu minim 1.20 (maxim 40 RON, doar la partida Leganes vs Real Madrid, miercuri 21 februarie)

Castigi indiferent de rezultatul pariului tau

  1. Daca pariul este castigator, (si ai pariat suma maxima 40 RON) vei primi 400 RON-> bani reali din cota normala plus BONUS -> pentru a fi transformat in bani reali acesta trebuie rulat de 4 ori la cote de minim 1.60
  2. Daca pariul tau este necastigator, vei primi inapoi DUBLUL MIZEI in limita a 80 RON, sub forma de BONUS. In acest caz suma trebuie rulata de 6 ori pe evenimente cotate cu minim 1.60
  3. Ambele bonusuri trebuie rulate in maxim 7 zile
  4. La rulaj, pariurile multiple trebuie sa contina doar selectii mai mari de 1.60
  5. Oferta nu se cumuleaza cu pachetul de bun-venit

Daca pierzi pariul primesti dublul mizei inapoi