Pariuri online

100 RON pariu fara risc pentru Australian Open 2021

Australian Open este un turneu de Grand Slam care atrage multa atentie, chiar si cei care nu sunt pasionati de tenis fac ceva bilete pentru aceste meciuri importante. Daca vrei sa pariezi fara risc, cu o asigurare de 100 RON, te invitam sa te inscrii pe Sportingbet!


Cu siguranta pasionatii de tenis traiesc cu entuziasm aceasta perioada cand se desfasoara Australian Open. Nu doar ei au parte de bucurie, pentru ca mai toate agentiile vin cu o avanlansa de promotii dedicate tenisului de la Melbourne. Chiar daca nu cunosti acest sport foarte bine noi aici pe site oferim multe recomandari bune ce iti pot aduce profit.

E si greu sa nu plasezi macar un pariu pe tenis la Australian Open pentru ca sunt niste promotii excelente in aceasta perioada ce asteapta sa fie revendicate. De exemplu la Sportingbet pariuri online ne asteapta un pariu fara risc de 100% pana la 100 RON.

Toti clientii care se inscriu la Sportingbet in perioada 5-21 februarie 2021 pot beneficia de asigurarea primului pariu la tenis pe Australian Open. Deschide un cont, efectueaza prima ta de punere de minim 40 RON, aplica token-ul “Pariu de rezerva” de pe bilet si plaseaza pariul. Ai doua variante din care iesi pe profit indiferent de rezultat:

  • Pariul tau este castigat, bravo, ai luat banii
  • Pariul tau este pierdut, primesti 100% miza inapoi in limita a 100 RON

Asadar daca pariul plasat de tine este pierdut primesti banii inapoi, cel mult 100 RON, sub forma de pariu gratuit cu rulaj x1. Pariul de rezerva este disponibil doar 3 zile de la prima depunere, perioada in care trebuie sa faceti pariul pe orice eveniment live sau pre-live de la Australian Open.

Pariaza asigurat cu 100 RON la Australian Open 2021

  1. Deschide un cont nou la Sportingbet de AICI
  2. Fa un depozit de minim 40 RON
  3. Plaseaza un pariu pe Australian Open si activeaza functia “Pariu de rezerva” de pe tichet
  4. Daca pariul tau este pierdut, primesti miza inapoi sub forma de freebet, in limita a 100 RON

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.