Pariaza fara risc la Liverpool - Manchester City


Rambursare daca nu ghicesti scorul corect

Ultimul joc de duminica in etapa cu numarul 23 a Premier League se va desfasura intre Liverpool si Manchester City, partida de pe Anfield incepand la ora 18:00. In tur Liverpool a fost umilita, Manchester City impunandu-se cu 5-0. Totodata insa, sa trecem in revista victoria “cormoranilor” in ultimele 4 intalniri directe de pe teren propriu.

Un alt fapt interesant spune ca Liverpool a invins cu 2-1 in precedentele 3 intalniri: doua in Premier League si unul in Cupa FA, toate victoriile fiind destul de dificil de obtinut. In vederea derby-ului dintre Liverpool si Manchester City casa de pariuri Sportingbet prezinta o promotie pe care este bine sa o iei in calcul in cazul care doresti sa pariezi pe scorul corect. Poti plasa unul sau mai multe astfel de pariuri, miza minima a unuia fiind 20 lei. Promotia se adreseaza tuturor utilizatorilor Sportingbet, pariul trebuind sa fie pre-live.

SportingbetSe va repeta scorul din ultimele 3 meciuri ale „cormoranilor”?

Pariază acum

Pariaza fara risc la Liverpool – Manchester City, miza fiindu-ti rambursata daca nu anticipezi scorul corect.

Rambursarea maxima este de 20 lei, venita daca unul din pariurile plasate este necastigator, primind-o, de asemenea, daca unul din pariurile tale este castigator. Freebetul se va credita imediat dupa incheierea meciului, avand o durata de 7 zile, putand fi plast pe orice selectie.

Cum particip?

  1. In caz ca nu ai cont la Sportingbet inregistreaza-te aici.
  2. Premier League (Fotbal de top)
  3. Plaseaza un pariu de cel putin 20 lei pe piata “scor corect” in derby-ul dintre Liverpool si Manchester City
  4. Primesti un freebet de maxim 20 lei daca una dintre predicitiile tale este necastigatoare.

Ne asteptam la multe reusite