Pariaza 50 RON si castiga 750 RON mizand pe victoria FCSB in partida cu Lazio


Italienii nu au mai castigat de 4 meciuri

Joi, 15 februarie, cu incepere de la ora 22:05, Arena Nationala din Bucuresti gazduieste partida tur dintre cea mai titrata echipa de fotbal a Romaniei, FCSB si Lazio, echipa aflata momentan pe locul 5 in Serie A – Italia. Tragerea la sorti pentru saisprezecimile Europa League le-a adus stelistilor una din cele mai grele adversare posibile sau cel putin asa parea atunci cand am aflat vestea. Partea buna este ca, intre timp, Lazio a intrat intr-o pasa destul de proasta, pierzand 3 meciuri consecutive in Serie A si scotand un egal in Cupa.

Asadar, in cazul in care FCSB prinde o zi fasta, nu este deloc exclus sa o vedem obtinand cele 3 puncte joi seara, mai ales in conditiile in care porneste in dubla cu Lazio fara sa aiba nimic de pierdut. Nu ar fi prima oara cand stelistii reusesc rezultate pozitive in compania unor formatii de top.

O oferta extrem de tentanta pentru pariurile pe acest meci vine din partea agentiei online Betfair, cea care permite clientilor noi sa parieze la cota 15.00 pe o eventuala victorie a elevilor lui Nicolae Dica. Afla detaliile promotiei mai jos.

BetfairDeschide cont aici si pariaza la cota 15.00 pe FCSB

Pariază acum

Instructiuni privind oferta Betfair

  1. Acceseaza acest link si deschide cont la Betfair utilizand codul promotional ZFBNAW
  2. Mergi in sectiunea Sportsbook si plaseaza un pariu simplu, pre-meci, la cota afisata pe site, pe victoria FCSB impotriva lui Lazio (joi 15 februarie 2018)
  3. Exista o limita a sumei pe care o poti paria pe cota speciala: 50 RON
  4. Daca FCSB invinge vei primi 750 RON (bani reali din cota normala + BONUS)

Exemplu: Daca pariezi suma maxima, 50 RON, si FCSB castiga meciul, vei primi 216 RON bani reali si un Bonus in valoare de 534 RON. 

Despre Bonus

  • Va fi creditat in maxim 24 de ore de la finalul partidei in portofelul bonus
  • Trebuie rulat o singura data, in maxim 30 de zile, pe cote de minim 1.20
  • Daca il plasezi pe un bilet multiplu, cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.20
  • Bonusul este FREEBET: dupa ce il pariezi nu poti primi miza inapoi. Asta inseamna ca, pariat pe un bilet cu cota 2.00, ce se va dovedi castigator, iti va aduce in cont 534 RON.

Credem in FCSB!