Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Dublul mizei inapoi daca pariul e necastigator

Ultimul meci din acest sezon de Liga I FCSB il va juca pe teren propriu in compania unei formatii care i-a pus multe probleme in ultimul timp. Este vorba despre Astra Giurgiu, care doar in 2017-2018 a obtinut 4 puncte in fata acesteia.
FCSB etapa 10
Excelent
Castiga 500 lei pariind 50 lei
Castig maxim 500 lei
Rambursare pariu necastigator 100 lei
Recompensa sub forma de Bonus
Pariaza

De aceea, este greu de pronosticat un rezultat nu neaparat final, dar care sa aiba o cota mare in aceasta partida. Casa de pariuri Netbet ne faciliteaza mult misiunea, oferind cota 10.0 pentru orice selectie am plasa pe acest meci, la orice cota. Poti participa la promotie doar daca te vei inregistra la Netbet folosind codul FCSB, dupa care vei efectua un depozit, insa nu prin Skrill sau Neteller. Sarcina principala o consta plasarea unui pariu live sau pre-live, dar singur pe bilet, pe orice selectie in meciul dintre FCSB si Astra.

In vederea cotei marite se calculeaza cel mult 50 lei, in cazul in care pariul tau va fi “verde” urmand a primi in cont cel mult 500 lei. Astfel, castigul conform cotei marite ti se va credita cash instant, pentru ca restul sa il primesti ca bonus in cel mult 72 ore de la incheierea partidei. Daca pariul nu este castigator ti se va rambursa dublul mizei, pana la 100 lei. Bonusul trebuie pariat in termen de 7 zile de la creditare pe o cota minima de 1.6, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6. Daca pariul pe FCSB – Astra este castigator rulajul trebuie efectuat de 4 ori, iar daca e necastigator de 6 ori. Pariurile simple Forecast/Tricast pe cursele de cai, dar si cele tip Handicap sau Under/Over nu se iau in calcul la rulaj.

Cum intru in posesia bonusului?

  1. Inregistreaza-te la Netbet pana duminica, ora 22:15, folosind codul “FCSB”
  2. Efectueaza un depozit, insa nu prin Skrill sau Neteller
  3. Sport/Pariuri live
  4. Mizeaza maxim 50 lei pe orice selectie in meciul dintre FCSB si Astra
  5. Daca pariul este necastigator primesti ca bonus dublul mizei inapoi, pana la 100 lei
  6. In cazul unui pariu castigator bonusul trebuie rulat de 4 ori, iar in cazul unuia necastigator de 6 ori
Pariaza