Orice rezultat final in prima etapa din Liga 2 are cota 50

La doua saptamani de la startul Ligii I debuteaza o noua editie din Liga II. Este vorba despre editia cu numarul 79 din istorie si a treia de cand se desfasoara o singura serie. Prima partida a acestei editii a avut loc vineri seara, sambata urmand a se desfasura alte 7, iar duminica ultimele doua.
cota marita liga 2
Popular
Doar rezultatul final se ia in calcul
Miza maxima 10 RON
Castig maxim 500 RON
Recompensa sub forma de Bonus
Pariaza

Cel mai dezechilibrat meci va avea loc sambata, incepand cu ora 11:00, intre Aerostar Bacau si Pandurii Targu Jiu, gazdele pornind favorite. Fie ca vei alege acest meci sau oricare altul din prima etapa a ligii secunde, casa de pariuri Netbet iti propune cota 50.0 pentru orice rezultat final (victorie a gazdelor, a oaspetilor sau chiar rezultat de egalitate). Esti eligibil la promotie daca te vei inregistra pana la startul partidei pe care doresti sa pariezi folosind codul “COTA50”. Efectueaza apoi un depozit, insa nu prin portofele electronice, dupa care plaseaza un prim pariu pre-live pe orice rezultat final (1X2) dintr-un meci la alegere in prima etapa de Liga II.

Cel mult 10 lei se iau in calcul in vederea cotei marite, asta insemnand ca daca pariul tau va fi castigator vei obtine maxim 500 lei. Astfel, castigul conform cotei marite il vei primi cash instant, pentru ca restul sa ti se crediteze ca bonus in cel mult 72 ore. In termen de 7 zile de la creditare trebuie pariat bonusul de 4 ori pe o cota minima de 1.6, fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6 in cazul unui bilet multiplu.

Cum obtin cota marita?

  1. Inregistreaza-te la Netbet pana pe 5 august, ora 15:30 (ora ultimului meci) introducand codul “COTA50”
  2. Efectueaza un depozit, insa evita portofelele electronice
  3. Sport
  4. Fotbal (Toate sporturile)
  5. Romania -> Liga II
  6. Plaseaza un pariu pre-live pe rezultatul final (1X2) al unui meci de fotbal din Liga II
Pariaza