Orice pariu plasat in Liverpool - AS Roma are cota 10.0


Vei genera profit chiar daca pariul e pierzator

Maine, incepand cu ora 21:45, se va desfasura prima mansa a semifinalei Champions League dintre Liverpool si AS Roma, doua echipe care nu sunt obisnuite sa ajunga atat de departe. Aceasta faza inaintata a celei mai importante competitii inter-cluburi din Europa cu siguranta va determina multa lume sa parieze pe duelul dintre echipele din campionatele de top.

Este un moment ideal de a-ti crea un cont la casa de pariuri Netbet, care prezinta o promotie in urma careia vei primi cota 10.0 indiferent de pariul pe care doresti sa-l plasezi  la acest meci. Eligibili la promotie sunt cei care isi vor crea cont la Netbet utilizand codul “COTA10” si vor efectua un depozit, insa nu prin metodele Skrill sau Neteller. Apoi plaseaza un prim pariu live sau pre-live pe orice selectie in meciul dintre Liverpool si AS Roma.

NetbetCota reala poate fi oricat de mica doresti

Pariază acum

Orice pariu plasat in Liverpool – AS Roma are cota 10.0, maxim 50 lei calculandu-se in vederea cotei marite.

Asta inseamna ca daca pariul tau e castigator vei obtine cel mult 500 lei. Astfel, castigul conform cotei de pe site ti se va credita cash, in vreme ce restul il vei primi sub forma de bonus in cel mult 72 ore. In caz ca pariul tau nu este castigator ti se va rambursa dublul mizei, pana la 100 lei. Bonusul trebuie rulat in cel mult 7 zile de la creditare pe o cota minima de 1.6, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6. Daca pariul este castigator rulajul trebuie efectuat de 4 ori, iar daca este necastigator de 6 ori.

Cum particip?

  1. Inregistreaza-te la Netbet pana marti, ora 21:45, utilizand codul “COTA10”
  2. Depune prin orice metoda, exceptand Skrill si Neteller
  3. Sport/Pariuri live
  4. Plaseaza un pariu la orice cota reala in meciul dintre Liverpool si AS Roma
  5. Daca pariul este pierzator vei primi inapoi dublul mizei, pana la 100 lei

Pariaza relaxat cu promotia Netbet