Dublul mizei inapoi daca pariul e necastigator

Final incandescent in Liga I, cu doua etape inainte de final FCSB pierzand suprematia, in acest moment aflandu-se la 1 punct in spatele liderului CFR Cluj. In functie de ce vor face ardelenii in meciul de duminica, elevii antrenati de Nicolae Dica vor putea sa ia din nou conducerea in campionat daca vor obtine un rezultat pozitiv luni la Craiova.
CSU - FCSB
Popular
Pariezi 50 lei, castigi 500 lei.
Cota marita 10.0
Castig posibil 500 RON
Recompensa sub forma de Bonus
Pariaza
CSU Craiova - FCSB
May 14,2018
20:45

De punctat ca FCSB a obtinut o singura victorie in ultimele 5 deplasari din campionat, Craiova fiind neinvinsa pe teren propriu in Liga I de 9 meciuri, ultima infrangere venind chiar impotriva  celor de la FCSB, scor 2-5. Fie ca vei plasa pariuri pe rezultatul final, pe numarul de goluri sau pe orice altceva, la casa de pariuri Netbet gasesti o promotie conform careia vei primi cota 10.0 orice selectie ai alege. Eligibili la promotie sunt toti cei care se vor inregistra la Netbet pana luni seara introducand codul “FCSB” si vor efectua un depozit prin orice metoda, exceptand Skrill si Neteller. Plaseaza  apoi un prim pariu live sau pre-live pe orice selectie in meciul dintre CSU Craiova si FCSB.

Cel mult 50 lei se iau in considerare la cota marita, asta insemnand ca daca pariul tau este “verde” vei castiga maxim 500 lei. Astfel, castigul conform cotei de pe site il vei primi cash, pentru ca restul sa ti se crediteze sub forma de bonus in maxim 72 ore de la incheierea partidei. In cazul unui pariu necastigator ti se va rambursa dublul mizei, pana la 100 lei. Bonusul trebuie rulat in termen de 7 zile pe o cota minima de 1.6, daca alegi un bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6. Rulajul trebuie efectuat de 4 ori daca pariul e castigator si de 6 ori daca e necastigator.

 

Cum pot obtine bonusul?

  1. Inregistreaza-te la Netbet pana luni, ora 22:30, folosind codul “FCSB”
  2. Efectueaza un depozit prin orice metoda, cu exceptia Skrill si Neteller
  3. Sport/Pariuri live
  4. Plaseaza un pariu pe orice selectie in meciul dintre CSU Craiova si FCSB
  5. Daca pariul e necastigator ti se va rambursa dublul mizei, pana la 100 lei
Pariaza