Oferta zilei la pariuri online: Depui 40 RON si pariezi cu 100 RON


Oferta zilei la pariuri online: Depui 40 RON si pariezi cu 100 RON

Astazi se disputa cateva meciuri amicale interesante, printre care si partida „tricolorilor” cu Lituania de la Giurgiu. Echipa lui Anghel Iordanescu a inceput inca din debutul anului sa se antreneze pentru Euro 2016, ne aducem aminte de turneul ratat din Turcia, in care Romania a intalnit Beroe Stara Zagora (2-1), Torpedo Kutaisi (5-1) si Zimbru Chisinau (1-0), desi au fost 3 victorii adversarii nostri au fost submediocri. Ultima infrangere a „tricolorilor” a venit tot intr-un meci amical, tocmai in 2014 contra Algeriei, scor 1-2.

Oferta zilei la pariuri online

Daca e un eveniment important Sportingbet nu sta la cutie si sare cu un bonus exclusiv prin Ponturi Bune pentru clientii care inca nu au facut un prim depozit. Inregistreaza-te de pe orice link sau banner cu Sportingbet aflat pe site-ul nostru, completeaza formularul de mai jos si primesti 60 RON bonus la un depozit minim.

Bonus standard la Sportingbet: primul pariu plasat este 100% fara risc in limita a 200 RON

Promotie exclusiva Ponturi Bune: la primul depozit de minim 40 RON primesti inca 60 RON bonus

Numarul bonusurilor disponibile: NELIMITAT

Termen limita pentru a cere bonusul exclusiv: joi, 24.03.2016, ora 08:00

Termeni si conditii: Oferta este valabila doar clientilor noi care si-au deschis un cont din legaturile afisate pe Ponturi-Bune.ro

Cum iau bonusul repede?

  1. Deschide un cont la Sportingbet de aici sau de pe orice link/banner aflat pe site-ul nostru
  2. Fa un depozit minim (40 ron sau mai mult)
  3. Completeaza formularul de mai jos cu datele tale personale (cel mai important este ID-ul de utilizator, vezi aici unde il gasesti)
  4. Joi (24.03) vei primi 60 RON in contul tau. Bonusul exclusiv trebuie rulat de 5 ori pe cote de 1.50 sau mai mari inainte de a putea fi retras.