Pariaza la cota 101 ca Simona Halep castiga Wimbledon 2018

Eliberata de stresul finalelor de Grand Slam ratate, Simona Halep isi incepe aventura la Wimbledon marti, 3 iulie, in jurul orei 13:30, in postura de numar 1 mondial si castigatoare a celui mai recent turneu de Grand Slam, Roland Garros.
Nou
Pariaza 5 ron pe Halep si daca romanca obtine trofeul la Wimbledon, incasezi 505 RON!
Cota speciala 101.00
Cod promotional ZFBNEP
Cine poate participa Doar clientii noi
Pariaza

Desi iarba nu este punctul forte al Simonei Halep, constanteanca se afla in forma maxima si, cu putin noroc, poate ajunge in finala turneului de la Wimbledon. Simona va juca in Anglia pe aceeasi parte de tablou cu Petra Kvitova, Garbine Muguruza, Maria Sharapova si Angelique Kerber, iar un eventual succes al sau este cotat cu 15.00 in acest moment, la majoritatea caselor de pariuri.

Daca te numeri printre cai ce nu au cont la Betfair si crezi in sportiva noastra, trebuie sa stii ca la aceasta agentie de pariuri online poti paria 5 ron pe Simona la cota 101.00!!!

Asadar, te poti alege cu 505 RON daca pariezi pe Simona doar 5 ron, respectand conditiile descrise mai jos.

  1. Click pe linkurile din articol si introdu codul ZFBNEP la inregistrarea contului
  2. Mergi in Sportsbook si plaseaza primul tau pariu simplu,  înainte de 03.07.2018 ora 12:00, la cota normala, pe faptul ca Simona va obtine trofeul la Wimbledon. Maxim 5 ron beneficiaza de cota 101.00.

Daca romanca castiga cel de-al doilea Turneu de Grand Slam din cariera, te alegi cu 505 RON (75 ron bani reali si 430 FREEBET in 24 de ore de la finalizarea pariului). Poti transforma FREEBETUL in bane reali daca il pariezi o singura data, pe cota 1.20+, in termen de 30 de zile de la acordare.

Pariul trebuie plasat pe piata favoritele turneului ,, Ladies Outright Betting” si nu trebuie inchis cu CashOut.

Pariaza