Oferta de la Unibet continua: ai timp pana miercuri sa iei pariul gratuit de 100 RON


Oferta de la Unibet continua: ai timp pana miercuri sa iei pariul gratuit de 100 RON

V-am prezentat in weekend mai multe oferte venite de la diversele case de pariuri online care functioneaza legal in Romania.

Urmeaza etapa de cupe europene, avem meciuri atat din Champions League cat si Europa League de mare interes iar Unibet este una dintre cele mai bune case de pariuri la care poti paria online.

Un motiv sa iti deschizi un cont chiar acum la Unibet ar fi faptul ca in afara de bonusul de bun venit care consta intr-un pariu fara risc de pana la 150 RON, pana miercuri avem oferta speciala cu inca un pariu fara risc de 100% pana la 100 RON!Oferte de top EXCLUSIVE la casele de pariuri online licentiate

Tot ce trebuie sa faci este sa iti deschizi un cont la Unibet folosind acest link, sa efectuezi un prim depozit, iei primul bonus apoi introduci datele in formularul de mai jos si iti vom credita bonusul suplimentar: 100% pana la 100 RON pariu fara risc!

IMPORTANT: Toti jucatorii are au deschis un cont incepand de Sambata 17 Octombrie si pana Miercuri 21 Octombrie, pentru a primii pariul fara risc trebuie sa-l solicite folosind formularul de mai jos. Cei care nu il solicita nu il vor primii!

Unibet – pariu fara risc de 100 RON

Casa de pariuri:  unibet_micDechide un cont aici!

Oferta standard: 150 Ron pariu fara risc

Bonus exclusiv: 100 Ron pariu fara risc

Numar total de bonusuri disponibile: nelimitat

Numar total de bonusuri ramase: nelimitat

Valabil pana : Miercuri 21 Octombrie

Acordarea bonusului extra: Vineri 23 Octombrie

expirat