Obtine un pariu fara risc la Benfica vs Manchester United


Pariul eligibil trebuie plasat pre-live

Maine seara Jose Mourinho isi intalneste echipa la care a debutat ca antrenor in 2000 si la care a stat pe banca doar 4 luni: Benfica Lisabona. Acum Mourinho are oportunitatea de a o scoate pe Benfica din cartile calificarii in optimile Champions League, peste doua saptamani urmand a se disputa returul.

In vederea acestei partide, casa online Sportingbet prezinta o promotie ce vizeaza doar pariurile pre-live, recompensa fiind un pariu fara risc de 100% pana la 40 lei. Eligibili la promotie sunt toti utilizatorii romani ce au cont la Sportingbet, fie ei vechi sau noi.

SportingbetVei fi acoperit daca nu esti inspirat

Pariază acum

Ce trebuie sa fac pentru a obtine un pariu fara risc la Benfica vs Manchester United?

Nu trebuie decat sa plasezi un pariu pre-live de minim 4 lei si maxim 40 lei pe meciul dintre Benfica si Manchester United, indiferent de cota. In cazul in care acesta este necastigator miza va fi inapoiata, in limita a 40 lei, sub forma de freebet. Acesta va fi creditat in termen de 48 ore de la incheierea partidei, fiind valabil timp de 7 zile. Il poti folosi pe orice pariu, la orice cota, insa tine minte ca in cazul unui pariu castigator valoarea freebetului nu se crediteaza, ci doar profitul.

Cum particip?

  1. Daca nu ai cont la Sportingbet inregistreaza-te acum
  2. Liga Campionilor (Fotbal de top)
  3. Plaseaza un pariu pre-live pe meciul dintre Benfica si Manchester United
  4. Daca acesta este necastigator vei primi un freebet, pana la 40 lei

Castigi indiferent de situatie