Orice rezultat final ai plasa la casa online Circus ai siguranta ca nu vei pierde bani in cazul in care Germania va marca minim doua goluri si asta deoarece acestia iti prezinta o promotie conform careia vei primi un pariu fara risc sub forma unui freebet daca nemtii vor marca mai mult de un gol, lucru care s-a intamplat de fiecare data in cele 3 intalniri directe din mileniul III. La promotie sunt eligibili toti utilizatorii Circus, fie ei vechi sau noi.

BONUS: 100% pana la 850 RON
Pariază acum

 

Pariul trebuie sa fie pre-live, singur pe bilet, cu o miza minima de 25 lei, plasat pe rezultatul final (1X2) al meciului dintre Germania si Suedia. Daca Germania marcheaza minim doua goluri, iar pariul tau este necastigator ti se va rambursa intreaga miza, pana la 100 lei, sub forma unui freebet. Acesta trebuie rulat in termen de 7 zile pe orice cota si competitie doresti. Daca ai deja un freebet de rulat promotia nu este valabila.

Cum beneficiez de pariul fara risc?

  1. Daca nu ai cont la Circus inregistreaza-te aici
  2. Pariuri sportive
  3. FIFA Cupa Mondiala (Pariuri de top)
  4. Plaseaza un pariu de minim 25 lei pe rezultatul final (1X2) al meciului dintre Germania si Suedia
  5. Daca pariul tau e necastigator, iar Germania marcheaza minim doua goluri ti se va rambursa intreaga miza, pana la 100 lei, sub forma unui freebet
Pariaza