Una dintre casele de pariuri ce beneficiaza de o sectiune speciala pentru Campionatul Mondial, destul de vizibila pe site, este Winmasters. Mai mult decat atat, la Winmasters gasesti diferite promotii in vederea turneului final. Una dintre ele iti ofera posibilitatea de a obtine un freebet in valoare de 80 lei in fiecare dintre aceste 4 zile.

La promotie sunt eligibili toti utilizatorii, pentru a fi eligibil trebuind sa te inscrii la promotia din respectiva zi de pe pagina acesteia. Sunt 4 promotii, fiecare pentru o anumita zi, toate avand aceleasi cerinte si acelasi premiu. Pariurile care se califica la promotie trebuie sa fie exclusiv de la Campionatul Mondial. Mai precis, pe biletul calificant trebuie sa se gaseasca toate cele 4 meciuri din respectiva zi (25 iunie, 26 iunie, 27 iunie si 28 iunie). Biletul poate contine orice selectii la cote minime de 1.6 fiecare, exceptandu-le pe cele pe handicap, Forecast/Tricast si DNB (miza rambursata la egal), miza minima a acestuia trebuind sa fie 20 lei.

100% până la 555RON
Pariază acum

Indiferent de rezultatul biletului (castigator/necastigator), vei primi un freebet de 50% din miza, pana la 80 lei, pentru fiecare dintre cele 4 zile in care ai participat la promotie. Freebetul trebuie plasat in cel mult 7 zile de la creditare pe un bilet cu minim doua selectii din orice sport, cu o cota minima a fiecarui eveniment de 1.6. De asemenea, freebetul nu poate fi folosit pe selectii cu handicap, Forecast/Tricast si DNB. Suma maxima care se poate castiga de pe urma freebetului este de 5 ori valoarea acestuia, pana la 200 lei.

Cum intru in posesia freebeturilor?

  1. Daca nu ai cont la winmasters inregistreaza-te aici
  2. Promotii
  3. Pariaza pe Cupa Mondiala
  4. Selecteaza butonul “Particip” pentru fiecare din cele 4 zile din intervalul 25 iunie-28 iunie in care doresti sa participi
  5. World Cup 2018 (in partea de sus)
  6. Plaseaza un bilet conform cerintelor care sa cuprinda o selectie pentru fiecare din cele 4 meciuri disputate in respectiva zi
  7. Indiferent de rezultat vei primi un freebet de 50% din miza, pana la 80 lei
Pariaza