Primesti bonusul de bun-venit daca pariul e necastigator

Mai sunt putine ore pana cand Romania va juca al treilea meci amical din acest an, adversara numindu-se Chile. Partida se va disputa in Austria si chiar daca “tricolorii” au a doua sansa la victorie conform caselor de pariuri, speram sa se repete rezultatul de anul trecut, cand Romania s-a impus cu 3-2 in fata formatiei sud-americane.
ROM
Excelent
Inzeceste-ti miza daca Romania se va impune
Bonus maxim 500 RON
Fiecare gol al Romaniei 10 rotiri
Rambursare maxima 300 RON
Pariaza

Daca esti de parere ca Romania va continua sirul victoriilor obtinute in 2018, nu ar trebui sa ratezi promotia casei de pariuri Fortuna, care iti ofera cota 10.0 ca “tricolorii” sa obtina victoria. In plus, vei primi si 10 rotiri la un joc slot, la alegere, pentru fiecare gol marcat de selectionata antrenata de Cosmin Contra. Pentru a beneficia de oferta nu trebuie decat sa te inregistrezi la Fortuna pana la ora meciului si sa plasezi un pariu pre-live si singur pe bilet pe succesul Romaniei impotriva celor din Chile. Cel mult 50 lei se califica in vederea cotei marite, asta insemnand ca vei putea obtine maxim 500 lei. Astfel, castigul conform cotei normale se va credita cash imediat, pe cand restul il vei obtine in cel mult 72 ore sub forma de bonus.

300 RON cashback, fără rulaj
Pariază acum

Daca meciul se va termina cu scorul de 0-0 ti se vor credita 10 rotiri. Acestea vor fi disponibile in termen de 72 ore, in vreme ce acceptarea lor se face in maxim 3 zile de la creditare. Pentru a accepta rotirile trebuie sa selectezi casuta aferenta care va aparea intr-o fereastra imediat dupa logare. O rotire poate avea chiar si valoarea de 2.5 lei, in functie de jocul slot la care doresti sa o consumi. Castigul obtinut in urma rotirilor trebuie rulat de 10 ori in cel mult 7 zile de la acceptare.

Daca, in schimb, Romania nu va castiga, ti se va acorda bonusul de bun-venit, care consta intr-o rambursare a primului pariu in valoare de 100% pana la 300 lei. Bonusul trebuie rulat de 3 ori la cote minime de 1.5. In cazul in care pariul este castigator rulajul trebuie efectuat in cel mult 7 zile, iar daca nu este castigator in cel mult 30 zile.

Cum obtin bonusul?

  1. Inregistreaza-te la Fortuna pana joi, ora 17:00
  2. Pariaza online
  3. Romania – Chile (meciul se gaseste in partea centrala a paginii principale)
  4. Plaseaza un pariu pre-live pe succesul Romaniei
  5. Daca Romania invinge, pe langa cei maxim 500 lei conform cotei marite vei primi si 10 rotiri pentru fiecare gol marcat de “tricolori”
  6. Primesti 10 rotiri si daca partida se termina 0-0
  7. In cazul in care Romania nu va invinge ti se va rambursa intreaga miza, in limita a 300 lei
Pariaza