Generezi profit chiar daca pariul este necastigator

Simona Halep a ocupat timp de 31 saptamani pozitia de lider in clasamentul WTA, numarul urmand sa creasca de saptamana viitoare, avand in vedere ca romanca a invins-o astazi in semifinalele Roland Garros pe Garbine Muguruza.
Simona Halep
Popular
Iti poti inzeci miza
Castig maxim 500 RON
Rambursare maxima 100 RON
Recompensa sub forma de Freebet
Pariaza
Halep - Stephens
June 09,2018
16:00

Sambata Halep va disputa ultimul act al Openului Francez impotriva americancei Sloane Stephens, Simona pornind favorita. Casa de pariuri Netbet sarbatoreste acest eveniment, oferind cota 10.0 ca romanca sa se impuna in finala si sa castige primul titlu de Grand Slam din cariera. La promotie esti eligibil daca iti vei crea cont la Netbet pana sambata, la ora meciului, folosind codul “TENIS”. Dupa inregistrare efectueaza un depozit, evitand insa metodele Skrill si Neteller. Esti liber apoi sa plasezi un prim pariu live sau pre-live pe victoria Simonei Halep in partida cu Sloane Stephens.

Cel mult 50 lei se iau in calcul in vederea cotei marite, asta insemnand ca daca Simona va castiga pe teren cu Stephens, nu datorita unui abandon, vei castiga pana la 500 lei. Astfel, castigul conform cotei de pe site il vei primi cash, pentru ca restul sa ti se crediteze sub forma de bonus in cel mult 72 ore. In cazul in care Halep va pierde finala cu Stephens, ti se va rambursa dublul mizei, pana la 100 lei. Bonusul trebuie rulat in timp de 7 zile de la creditare pe o cota minima de 1.6, daca alegi un bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6. Rulajul trebuie efectuat de 4 ori in cazul in care pariul este castigator si de 6 ori in cazul unuia necastigator.

Cum pot obtine bonusul?

  1. Inregistreaza-te la Netbet pana sambata, ora 16:00, introducand codul TENIS
  2. Efectueaza un depozit, insa nu prin Skrill sau Neteller
  3. Sport/Pariuri live
  4. Plaseaza un pariu de maxim 50 lei pe succesul Simonei Halep in finala de la Roland Garros cu Sloane Stephens
  5. Daca pariul e necastigator ti se va rambursa dublul mizei, pana la 100 lei
Pariaza