Trebuie doar sa se marcheze cel putin un gol

Meciul dintre Senegal si Columbia, care va incepe astazi, la ora 17:00, va fi unul destul de tensionat, avand in vedere ca, foarte probabil, doar una dintre echipe se va califica in optimile de finala ale Campionatului Mondial. O singura data s-a mai calificat Senegal la Cupa Mondiala, atunci atingand faza sferturilor de finala. Va reusi asta si acum?
cota marita senegal columbia
Excelent
Transforma 1 RON in 70 RON
Goluri in meci Peste 0.5
Castig 70 RON
Recompensa sub forma de Cash
Pariaza
Senegal - Columbia
June 28,2018
17:00

Se asteapta multe de la Columbia in meciul de azi, in acest moment ea fiind insa pe pozitia a treia. Asadar, pentru a fi sigura de calificarea formatia sud-americana trebuie sa invinga. Din 44 partide disputate pana acum la Campionatul Mondial, una singura s-a incheiat cu scorul de 0-0. Opinam, prin urmare, ca se va marca minim o data in partida dintre Senegal si Columbia, poate chiar din prima repriza. Daca si tu crezi asta nu ar trebui sa ratezi oferta prezentata de Circus, conform careia pentru cel putin o reusita intre Senegal si Columbia cota este 70.0.

Pariul trebuie sa fie pre-live si singur pe bilet. Partile bune la aceasta oferta sunt ca toata lumea poate profita de promotie, chiar daca vorbim de utilizatori deja existenti sau de cei care abia s-au inregistrat, dar si faptul ca eventualul castig va fi sub forma de cash, suma netrebuind rulata. Doar daca ai deja un bonus activ la Circus (la care nu ai terminat rulajul) castigul va fi oferit sub forma de bonus. Partea mai putin buna este ca nu poti plasa decat 1 RON pe acel pariu, castigul fiind de 70 RON. Chiar si asa, pentru un profit de 69 RON cu sanse foarte mari de reusita sau cu o eventuala pierdere care nici macar nu se simte credem ca merita jucat pontul.

Unde gasesc cota marita?

  1. Daca nu ai cont la Circus inregistreaza-te aici
  2. Pariuri sportive
  3. Super cote (Oferta sport)
  4. Mizeaza 1 RON pe cota 70.0 conform careia se va marca minim un gol in meciul dintre Senegal si Columbia
  5. Castigul il primesti cash, fara conditii de rulaj
Pariaza