Obtine 200 RON bonus daca CFR Cluj va castiga cu Dudelange

CFR Cluj se poate considera norocoasa, intrucat in turul III preliminar al Europa League Dudelange a reusit sa o elimine pe Legia Varsovia. Astfel, in play-off ardelenii vor intalni formatia din Luxemburg, prima mansa incepand joi, la ora 21:00.
cota marita dudelange cfr cluj sportingbet
Popular
Un pas gresit e de neconceput pentru formatia romaneasca
Miza maxima 20 RON
Castig maxim 200 RON
Recompensa sub forma de Freebet
Pariaza
Dudelange - CFR Cluj
August 23,2018
21:00

Dupa ce s-au distrat in turul III preliminar al Europa League cu armenii de la Alashkert, ne asteptam ca ardelenii sa o faca si in cele doua manse cu luxemburghezii. Nu concepem ca joi formatia antrenata de Toni Conceicao sa nu obtina a sasea victorie la rand, astfel ca te invitam sa profiti la maxim de cota 10.0 acordata de casa de pariuri Sportingbet pentru succesul ardelenilor. La promotie sunt eligibili doar cei care se vor inregistra la Sportingbet din linkurile de mai jos si vor efectua un depozit, insa nu prin Skrill si Neteller. Apoi poti plasa un pariu pre-live pe succesul CFR Cluj in Luxemburg, contra lui Dudelange.

Cel mult 20 lei se iau in considerare in vederea cotei marite, asta insemnand ca in cazul in care CFR Cluj se va impune vei obtine maxim 200 lei. Astfel, castigul conform cotei de pe site il vei primi cash, in vreme ce restul se va credita sub forma de freebet. In termen de 3 zile de la creditare trebuie plasat freebetul, pe orice eveniment sportiv si la orice cota.

Cum obtin cota marita?

  1. Inregistreaza-te la Sportingbet doar de pe acest link pana joi, ora 21:00
  2. Efectueaza un depozit, insa nu prin Skrill sau Neteller
  3. Sporturi
  4. Fotbal -> Europa -> UEFA Europa League-calificari
  5. Pariaza pre-live si singur pe bilet pe faptul ca CFR Cluj o va invinge pe Dudelange in prima mansa din play-off
Pariaza