Daca sa prezicem un rezultat la final este destul de greu, unul la pauza ar trebui sa fie ceva mai usor. La fel s-a gandit si casa de pariuri Betano atunci cand a stabilit misiunea pentru acest meci. Astfel, ai putea primi un fullbet de 50%, pana la 200 lei, daca vei plasa un pariu pe o piata din prima repriza a finalei Champions League.

La promotie sunt eligibili toti utilizatorii Betano, pentru a participa trebuind sa iti accesezi contul, dupa care sa selectezi categoria “Promotii”, subcategoria “Misiuni”, apoi sa dai click pe “Incepe misiunea”. In misiune se poate intra pana pe 26 mai, ora 22:20. Poti plasa apoi un pariu live sau pre-live pe orice selectie care se incheie in prima repriza in meciul dintre Real Madrid si Liverpool. Miza minima e de 20 lei, iar cota minima 1.6.

100% până la 500RON
Pariază acum

Indiferent de rezultat ti se va rambursa 50% din miza, pana la 200 lei, sub forma de fullbet. Exclusiv pe a doua repriza a finalei Champions League trebuie plasat fullbetul la o cota minima de 1.5. In cazul unui pariu castigator se crediteaza in cont si valoarea fullbetului, nu doar profitul.

Cum obtin fullbetul?

  1. Daca nu ai cont la Betano inregistreaza-te aici
  2. Contul meu -> Promotii -> Misiuni -> Incepe misiunea
  3. Pariuri/Pariuri live
  4. Plaseaza un pariu cu o cota minima de 1.6 pe prima repriza a finalei Champions League dintre Real Madrid si Liverpool
  5. Indiferent de rezultat vei primi un fullbet de 50% pana la 200 lei, pe care trebuie sa il plasezi pe repriza secunda a finalei Champions League
Pariaza