Obtine 100 RON freebet in Champions League


Plaseaza pariuri live

Diseara se vor disputa din nou cateva meciuri interesante in Champions League, ale caror rezultate pot fi neasteptate.

Tocmai din acest motiv te sfatuim sa plasezi pariuri live, astfel putandu-ti schimba pronosticul initial avut in minte, spre exemplu, in cazul in care in debutul partidei se intampla lucruri neasteptate. Cel mai bun loc pentru a plasa pariuri live in vederea meciurilor de diseara il reprezinta casa de pariuri Fortuna, aceasta prezentand o promotie in urma careia poti obtine maxim 100 lei si asta indiferent de rezultatul pariurilor. Promotia nu este disponibila in cazul in care ai de rulat vreun bonus.

FortunaPromotie ce se ridica la nivelul asteptarilor

Pariază acum

Ce trebuie sa fac pentru a obtine 100 RON freebet in Champions League?

In vederea participarii la promotie trebuie sa pariezi live pe Champions League intre orele 21:45 si 23:30. Miza minima a pariului este 100 lei, iar cota minima 1.5. Pentru fiecare astfel de pariu plasat vei primi automat un freebet de 10 lei. Poti beneficia de promotie de 10 ori, lucru care inseamna ca vei primi 100 lei freebet daca vei plasa 10 pariuri de 100 lei la o cota minima de 1.5.

Despre freebet

Acesta trebuie folosit in maxim 7 zile de la creditarea lui, la o cota maxima de 8.00, indiferent de eveniment sportiv si indiferent daca vorbim de unul sau mai multe pariuri pe bilet. Sa spunem ca Fortuna este singura casa de pariuri care iti permite sa imparti freebetul in mai multe transe. In cazul unui bilet castigator in cont nu ti se va credita valoarea freebetului, ci doar profitul.

Cum particip?

  1. Daca nu ai cont la Fortuna inregistreaza-te aici
  2. Pariaza live
  3. Mizeaza 100 lei pe un meci din Champions League la o cota minima de 1.5
  4. Pentru fiecare asemenea pariu vei primi automat 10 lei freebet, promotia fiind valabila de 10 ori

Pariind live ai mai multe sanse de castig