Cu siguranta vei dori sa plasezi pariuri daca nu pe aceste meciuri, atunci pe celelalte 6 care au mai ramas din etapa a doua a fazei grupelor. Cel mai bun loc in care sa faci asta este casa online Betano, acolo unde ai peste 300 optiuni de pariere pentru un meci de la Campionatul Mondial. Aici poti beneficia insa si de o promotie, intitulata “Misiunea de weekend”, unde tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii la promotie din contul tau si sa plasezi 4 bilete multiple de la turneul final.

Toata lumea poate participa la promotie, dupa inscrierea la aceasta trebuind ca in intervalul 22-24 iunie sa plasezi 4 bilete, fiecare avand cel putin doua selectii, insa biletul sa nu fie tip sistem, ci un bilet multiplu normal. Miza minima pe fiecare bilet este 10 lei, iar cota totala minima 2.5. Meciurile de pe bilet pot fi live si/sau pre-live, putand intra in misiune pana pe 24 iunie, ora 22:30. Fiecare dintre cele 4 bilete trebuie sa contina minim o selectie din meciurile care se joaca la Campionatul Mondial in urmatoarele 3 zile.

100% până la 500RON
Pariază acum

In cazul in care optezi pentru Cash Out la unul dintre bletele care se califica la promotie, nu vei mai fi eligibil. Indiferent daca biletele sunt sau nu castigatoare vei primi un fullbet de 25% din totalul mizelor, pana la 100 lei. Fullbetul trebuie folosit pana la 27 iunie, ora 23:59, la o cota minima de 1.5. Amintim ca daca pariul/biletul este castigator in cont vei primi atat profitul, cat si valoarea fullbetului.

Cum obtin fullbetul?

  1. Daca nu ai cont la Betano inregistreaza-te aici
  2. Contul meu -> Promotii -> Misiuni -> 3 zile de festivitati -> Incepe misiunea
  3. Pariuri/Pariuri live
  4. Plaseaza 4 bilete cu minim doua selectii, fiecare bilet trebuind sa aiba cel putin o selectie din meciurile de la CM care se vor disputa in intervalul 22-24 iunie conform conditiilor
  5. Primesti un fullbet de 25% din suma mizelor celor 4 bilete, pana la 100 lei, indiferent daca biletele sunt castigatoare sau nu
  6. Fullbetul trebuie plasat pana la 27 iunie
Pariaza