Obtine 100 RON bonus de Black Friday


Trebuie sa pariezi in fiecare zi a promotiei

Dupa cum probabil stiti, astazi este Black Friday, ziua in care preturile o iau la vale sau, cel putin, asa ar trebui. De aceasta nebunie profita si casa de pariuri Fortuna, care celebreaza Black Friday vineri, sambata si duminica. Evident, nu prin scaderea cotelor, ci printr-o promotie la care sunt eligibili toti utilizatorii casei de pariuri.

Tot ce trebuie sa faci este sa plasezi un pariu de minim de minim 100 lei in zilele de vineri, sambata si duminica. Facand  asta vei primi un freebet de 100 lei, indiferent de rezultatul pariurilor tale. Atentie, pentru a obtine freebetul trebuie sa pariezi in fiecare din cele 3 zile minim 100 lei. Poti plasa orice tip de pariu, pe orice sport, la o cota minima de 1.5.

FortunaMizeaza in fiecare dintre cele 3 zile

Pariază acum

Respectand aceste cerinte vei obtine 100 RON bonus de Black Friday.

Freebetul il vei primi dupa plasarea primului pariu eligibil de duminica, fiind valabil timp de 7 zile de la creditare. Acesta poate fi folosit si pe bilet multiplu, la o cota maxima de 8.00. In cazul unui bilet castigator valoarea freebetului nu se ramburseaza. Sa spunem insa ca Fortuna este singura casa online care iti ofera prilejul de a imparti valoarea freebetului acordat in mai multe pariuri/bilete.

Cum particip?

  1. Daca nu ai cont la Fortuna inregistreaza-te aici
  2. Pariaza online
  3. Plaseaza vineri, sambata si duminica un pariu de minim 100 lei fiecare, conform conditiilor
  4. Duminica vei primi un freebet in valoare de 100 lei

Nu rata aceasta oportunitate