Acestea se gasesc la casa de pariuri Betano intr-o categorie separata, numita “Pariuri speciale pe etapa”. Aici vei gasi pariuri care vizeaza meciurile din ziua respectiva, precum: Numarul total de goluri dintr-o anumita zi, echipa care marcheaza cele mai multe goluri, cea care marcheaza prima, numarul total de cornere sau numarul total de cartonase. Evident, aceste pariuri se vor schimba in fiecare zi, Betano lansand o promotie, sau mai degraba o misiune, care le vizeaza.

Vorbim despre o misiune in urma careia poti castiga un fullbet de 100 RON. Pentru a participa la ea trebuie sa-ti accesezi contul, categoria “Promotii”, sub-categoria “Misiuni” si sa apesi butonul “Incepe misiunea” din dreptul misiunii intitulate “Specialele zilei”. Plaseaza apoi 4 pariuri pre-live si singure pe bilet pe piete diferite din sectiunea “Pariuri speciale pe etapa”. Meciurile alese se pot disputa oricand in faza grupelor. Miza minima a fiecarui pariu este de 10 lei, neexistand cota minima. In misiune se poate intra pana in 28 iunie, ora 16:50.

100% până la 500RON
Pariază acum

Evident, pariurile sunt disponibile inaintea primului meci al zilei. Indiferent daca sunt sau nu castigatoare vei primi 25% din valoarea celor 4 pariuri plasate de tine, pana la 100 lei. Daca se foloseste optiunea de Cash Out pentru oricare din cele 4 pariuri promotia nu va mai fi disponibila. Fullbetul poate fi folosit pana pe 4 iulie, ora 23:59.

Cum obtin fullbetul?

  1. Daca nu ai cont la Betano inregistreaza-te aici
  2. Contul meu -> Promotii -> Misiuni
  3. Specialele zilei -> Incepe misiunea
  4. Cupa Mondiala 2018 (in partea de sus a paginii principale)
  5. Pariuri speciale pe etapa
  6. Alege 4 astfel de pariuri de pe piete diferite pe durata fazei grupelor
  7. Obtine un fullbet de 25% din totalul mizelor celor 4 pariuri, pana la 100 lei
Pariaza