Noul bonus pentru cazino de la Betano: 100% pana la 500 RON

Betano s-a integrat foarte bine pe piata jocurilor de noroc din Romania, asta pentru ca are o platforma prietenoasa ce ofera o gama larga de evenimente pe care putem paria cu sute de optiuni. De acum agentia online Betano devine si mai interesanta cu noul bonus de cazino ce poate ajunge pana la 500 RON.

Cuvantul care caracterizeaza acest bonus este versatilitate pentru ca el poate fi folosit atat la cazino cat si la pariurile sportive. Bonusul de 100% pana la 500 lei este acordat tuturor membrilor din cazinoul Betano care fac prima lor depunere.

cazino de la Betano

Acest tip de abordare, total noua, este realizata in premiera de catre Betano.com pe piata jocurilor de noroc online din Romania. Betano.com va invita sa intrati in joc oriunde va place, fie la pariuri sportive, fie în lumea noului Cazinou in care puteti gasi cele mai atractive si profitabile video slot-uri ale momentului.

Distractia este pe primul plan pentru membrii Betano!

Termeni si conditii

1. Pentru prima ta depunere pe site-ul Betano.com, cu o valoare de minimum 25 RON și maximum 500 RON, vei primi un Bonus în valoare de 100% din valoarea acestei depuneri până la maximum 500 RON pentru o depunere de 500 RON.

2. Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Bonusul pentru care ești eligibil, de 100% din valoarea primei tale depuneri, este oferit la momentul realizării primei depuneri și nu la momentul înregistrării pe site.

3. Pentru ca Bonusul să poată fi retras, suma totală (depunere plus bonus) trebuie pariată de 5 ori la pariuri sportive sau 12,5 ori la Cazinou. De exemplu, pentru o depunere de 200 RON vei primi 200 RON bonus (în total o sumă de 400 RON), pe care va trebui sa o pariezi (să o rulezi) în total de de 2.000 RON la pariuri sportive sau în total de 5.000 RON la Cazinou.

4. Orice sumă disponibilă în numerar care se află în contul tău (cum ar fi bani pe care i-ai depus sau câștiguri obținute din pariere cu mize plasate din banii tăi), va fi folosită cu prioritate pentru pariere înainte de a se folosi banii din Bonus. Profiturile obținute din activitatea de pariere vor fi distribuite în funcție de sursa din care s-a plasat pariul. Plasarea pariurilor cu bani de Bonus la jocurile de masă Blackjack sau Ruletă nu este permisă.

Orice cerere de retragere realizată înainte de finalizarea rulajului obligatoriu (a se vedea Termenul 3) va avea ca rezultat anularea automată și ireversibilă a Bonusului, alături de anularea oricăror altor oferte legate de Bonusul de primă depunere și altor profituri rezultate din oferta curentă.

Exemplul 1: Realizezi o primă depunere în valoare de 30 RON și primești 30 RON ca bani de Bonus. Plasezi un pariu în valoare de 60 RON (30 numerar și 30 bani de Bonus) și câștigi 300 RON. Astfel, câștigul va fi distribuit proporțional, în soldul de numerar 150 RON care pot fi retrași și 150 RON în soldul de Bonus. Orice retragere realizată înainte de îndeplinirea cerinței de rulaj va duce automat și irevocabil la pierderea slodului de bonus în valoare de 150 RON.

Exemplul 2: Realizezi o primă depunere în valoare de 100 RON și primești 100 RON ca bani de Bonus. Plasezi un pariu în valoare de 150 RON (100 numerar si 50 din Bonus) și câștigi 600 RON. Câștigul va fi distribuit proporțional, astfel: în soldul de numerar 400 RON care pot fi retrași și 200 RON în soldul de Bonus. Orice retragere realizată înainte de îndeplinirea cerinței de rulaj va duce automat și irevocabil la pierderea slodului de bonus.

Poți verifica oricând soldul contului tău și proporția dintre banii disponibili ca numerar și banii de Bonus, aceste date fiind disponibile în Soldul contului tău.

5. Pentru calculul rulajului sunt eligibile în cadrul ofertei doar biletele la pariuri sportive cu cote mai mari de 1,65 și pariurile realizate în Cazinou, la video slot-uri, așa cum este descris la Termenul 9. Printr-un simplu click pe numele tău de utilizator autentificat în cont, poți să verifici în orice moment suma rămasă de rulat. În fereastra care apare, alege din meniul din stânga “Promoții > Promoții active”. Aici poți vedea calculul rulajului tău.

6. Pariurile cu Marjă 0%: Biletele de pariere care includ evenimente cu Marjă 0% nu se iau în considerare în calculul de rulaj al Bonusului. Pariurile la care s-a folosit metoda de plată Cash Out nu vor fi luate în calcul de rulaj al Bonusului.

7. Calculul rulajului se realizează la momentul stabilirii pariurilor și nu în timpul plasării acestora. Pariurile de pe aceeași piață sau pariurile contradictorii nu sunt luate în considerare in calculul rulajului. Același lucru se aplică și la pariurile din fotbal de pe următoarele piețe: șansă dublă, scor exact, handicap și diferență de scor. Gambling Malta Limited își rezervă dreptul de a anula în orice moment orice bonus și de a reține toate bonusurile (sumele de bonus și profiturile rezultate din utilizarea bonusurilor) din orice cont care este bănuit că încearcă să abuzeze de condițiile de Bonus prin plasarea pariurilor contradictorii pentru a îndeplini condițiile de rulaj ale Bonusului.

8. Pariurile anulate, pariurile pe competițiile sau meciurile anulate, pariurile pe participanți care nu au concurat în cadrul unui eveniment sau pariurile pe evenimente sportive care, indiferent de motiv, se stabilesc ca nule nu sunt incluse în calculul rulajului.

9. Bonusul primit se poate paria în Cazinou. Jocurile din Cazinou au un procentaj (%) mai mic de calcul în cadrul rulajului, în comparație cu pariurile sportive. De asemenea, unele jocuri din Cazinou sunt excluse din calcului rulajului. Slot-urile Video contribuie cu 40%, Blackjack-ul și Ruleta contribuie cu 0%. Bonusul jucat în Cazinou are o limită de maximum 5€ per runda de joc sau de 0,50€ per linie (sau echivalentul euro în lei), iar depășirea acestei reguli de limitare poate conduce la închiderea contului de joc sau la anularea Bonusului și a oricăror câștiguri obținute pe durata rulajului acestui Bonus.

10. Au dreptul la Bonus doar membrii noștri rezidenți în România. În cazul în care ești cetățean român, dar te afli în altă țară și nu ai încasat suma de Bonus în mod automat, te rugăm să contactezi Serviciul pentru Clienți.

11. Din momentul activării Bonusului, fiecare jucător are la dispoziție 90 de zile calendaristice pentru a finaliza rulajul (a se vedea Termenul 3). În cazul în care cele 90 de zile sunt depășite, se pierde automat orice sumă Bonus.

12. Depunerile realizate prin Skrill sau Neteller nu sunt eligibile în cadrul acestei oferte. Jucătorii care au obținut Bonusul prin depunere cu Paysafecard nu pot efectua retrageri spre un cont Skrill sau Neteller, decât dacă efectuează mai întâi într-un cont bancar care le aparține o retragere a unei sume cel puțin egale cu cea depusă prin Paysafecard sau cum consideră la acel moment compania noastră.

13. Această ofertă nu poate fi combinată cu vreo altă ofertă destinată noilor jucători. Atunci când un jucător a beneficiat de o altă ofertă după înregistrare sau de o ofertă pentru primul pariu pe Betano, acesta nu mai este eligibil să primească acest Bonus. În cazul în care GML are suspiciuni și/sau detectează metode de Joc Incorect (metodele de Joc Incorect sunt descrise mai jos), GML poate descalifica orice cont de la primierea Bonusului de primă depunere și poate reține retragerile și/sau confisca câștigurile și/sau închide contul.

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Unde poti paria pe turneul de Counter-Strike din St. Petersburg 500.000 $ sunt pusi la bataie in cel de-al 4-lea turneu al seriei Epicenter Pentru iubitorii celebrului joc Counter-Strike saptamana aceasta este una in care adrenalina atinge cote maxime. Cel de-al ...
Partida dintre Botosani si Dinamo beneficiaza de marja 0 Situatie asemanatoare pentru un meci din La Liga Partida dintre Botosani si Dinamo va incheia etapa cu numarul 15 a Ligii I si va incepe la 20:45. In La Liga, singurul campionat de top care gazduiest...
In octombrie ai promotii zilnice la Fortuna Promotiile saptamanii 23-29 octombrie 2017 la Fortuna Una dintre cele mai apreciate agentii de pariuri online licentiate in Romania, Fortuna, isi rasfata clientii in aceasta perioada cu promotii ziln...