Astazi incepand cu ora 14:30 Simona Halep va juca contra Mariei Sharapova in Turneul Campioanelor. Este prima data cand romanca este cotata favorita si asa cum toata lumea asteapta ea cauta si prima victorie impotriva jucatoarei din Rusia!

netbet - simona halepNetBet ofera cu aceasta ocazie o promotie speciala unde orice pariu castigator va fi marit cu 10%. Tot ce trebuie sa faceti este sa dati “Inscriere” pe pagina promotiei.Click aici pentru a te inscrie.

De asemenea orice pariu pierdut plasat pe acest meci, va va aduce 10% din miza sub forma de bonus daca va inscrieti la promotie. Click aici pentru a te inscrie.

Castigurile suplimentare de 10% sau returnarile sunt acordate in maxim 72h si sunt bani bonus care trebuiesc rulati dar de 3 ori pe cote de 1.60 inainte de a fi retrasi.

Sumele maxime bonus sunt 200 Ron, iar miza minima pentru a putea participa la aceasta promotie este de 100 ron pariati pe o cota de minim 1.50.

Citeste aici termenii si conditiile promotiei>>>

NetBet este o agentie de pariuri online licentiata si autorizata pe teritoriul Romaniei si puteti paria 100% legal. Bonusul de bun venit acordat jucatorilor romani este cel mai generos la ora actuala: pana la 450 RON!

Deschide un cont ACUM la NetBet, ia 450 RON BONUS si participa la aceasta promotie!

 

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Marja 0 pentru finala Turneului Campionilor Nici meciul Dinamo – CFR Cluj nu e uitat In aceasta seara, incepand cu ora 20:00, Grigor Dimitrov il va intalni pe David Goffin in finala Turneului Campionilor, partida care va capta atentia iubitori...
Bordeaux – Marseille: cotele la pariuri Marseillezii pot urca pe podium Partida care va inchide etapa 13 de Ligue 1 se va desfasura intre Bordeaux si Marseille, incepand cu ora 22:00, pe Stade Matmut-Atlantique. Marseille ocupa locul 4, la...
Obtine 100 RON bonus de Black Friday Trebuie sa pariezi in fiecare zi a promotiei Dupa cum probabil stiti, astazi este Black Friday, ziua in care preturile o iau la vale sau, cel putin, asa ar trebui. De aceasta nebunie profita si casa ...