Astazi incepand cu ora 14:30 Simona Halep va juca contra Mariei Sharapova in Turneul Campioanelor. Este prima data cand romanca este cotata favorita si asa cum toata lumea asteapta ea cauta si prima victorie impotriva jucatoarei din Rusia!

netbet - simona halepNetBet ofera cu aceasta ocazie o promotie speciala unde orice pariu castigator va fi marit cu 10%. Tot ce trebuie sa faceti este sa dati “Inscriere” pe pagina promotiei.Click aici pentru a te inscrie.

De asemenea orice pariu pierdut plasat pe acest meci, va va aduce 10% din miza sub forma de bonus daca va inscrieti la promotie. Click aici pentru a te inscrie.

Castigurile suplimentare de 10% sau returnarile sunt acordate in maxim 72h si sunt bani bonus care trebuiesc rulati dar de 3 ori pe cote de 1.60 inainte de a fi retrasi.

Sumele maxime bonus sunt 200 Ron, iar miza minima pentru a putea participa la aceasta promotie este de 100 ron pariati pe o cota de minim 1.50.

Citeste aici termenii si conditiile promotiei>>>

NetBet este o agentie de pariuri online licentiata si autorizata pe teritoriul Romaniei si puteti paria 100% legal. Bonusul de bun venit acordat jucatorilor romani este cel mai generos la ora actuala: pana la 450 RON!

Deschide un cont ACUM la NetBet, ia 450 RON BONUS si participa la aceasta promotie!

 

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Cota 30.00 pentru victoria Romaniei in meciul din Israel Va fi meciul cu numarul 5 sub comanda lui Cosmin Contra Reprezentativa de fotbal a tarii noastre intalneste in aceasta sambata Israelul, intr-unul din cele 14 meciuri amicale programate in intreaga l...
Cota 15.00 pentru Romania in amicalul cu Israel Israel a pierdut la zero 4 din ultimele 5 partide jucate Sambata, 24 martie, sunt programate 14 partide amicale intre echipe nationale de fotbal din intreaga lume. Reprezentativa tarii noastre urmeaz...
Castiga 7 bonusuri cu meciurile amicale din aceasta saptamana Primesti bonusul indiferent de rezultatul pariurilor In perioada 22-28 martie se vor disputa multe amicale, care implica tari de pe toate continentele, nu doar din Europa. Chiar daca desfasurarea mec...