Astazi incepand cu ora 14:30 Simona Halep va juca contra Mariei Sharapova in Turneul Campioanelor. Este prima data cand romanca este cotata favorita si asa cum toata lumea asteapta ea cauta si prima victorie impotriva jucatoarei din Rusia!

netbet - simona halepNetBet ofera cu aceasta ocazie o promotie speciala unde orice pariu castigator va fi marit cu 10%. Tot ce trebuie sa faceti este sa dati “Inscriere” pe pagina promotiei.Click aici pentru a te inscrie.

De asemenea orice pariu pierdut plasat pe acest meci, va va aduce 10% din miza sub forma de bonus daca va inscrieti la promotie. Click aici pentru a te inscrie.

Castigurile suplimentare de 10% sau returnarile sunt acordate in maxim 72h si sunt bani bonus care trebuiesc rulati dar de 3 ori pe cote de 1.60 inainte de a fi retrasi.

Sumele maxime bonus sunt 200 Ron, iar miza minima pentru a putea participa la aceasta promotie este de 100 ron pariati pe o cota de minim 1.50.

Citeste aici termenii si conditiile promotiei>>>

NetBet este o agentie de pariuri online licentiata si autorizata pe teritoriul Romaniei si puteti paria 100% legal. Bonusul de bun venit acordat jucatorilor romani este cel mai generos la ora actuala: pana la 450 RON!

Deschide un cont ACUM la NetBet, ia 450 RON BONUS si participa la aceasta promotie!

 

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Bonus de pana la 300 RON pentru Australian Open 5 pariuri promotionale iti aduc 50 RON BONUS Inceput pe 15 ianuarie, primul mare turneu de Grand Slem al anului este o ocazie perfecta pentru iubitori tenisului de a paria pe partidele programate. De...
Cota 6.00 pentru PSG in meciul cu Dijon Parizienii vin dupa 13 victorii consecutive pe propriul teren Lider detasat in Franta, PSG, primeste in aceasta miercuri vizita formatiei de pe locul 10, Dijon. Partida este programata in cadrul etap...
Castiga bonusuri totale de 200 RON la Australian Open Se vor acorda in transe de 20 lei O promotie destul de tentanta a casei de pariuri Fortuna iti ofera, pe langa castigul propriu-zis, 50% din acesta in cazul in care Simona Halep se impune la Australi...