Mizeaza la cota 10.00 pe minim un gol marcat in prima repriza a partidei FSCB vs Lazio


Media golurilor marcate in fiecare din ultimele 5 partide este de 2.8 atat in cazul lui FCSB cat si in cazul lui Lazio

Meciul tur din saisprezecimile Europa League, ce aduce fata-n fata FCSB si Lazio, se disputa joi seara, pe Arena Nationala din Bucuresti, cu incepere de la ora 22:05. Partida suscita un interes foarte mare in randul fanilor din tara noastra, fiind prima calificare in primavara europeana dupa 5 ani si o ocazie unica da a juca impotriva unei echipe mari, cum este Lazio, chiar daca jocul italienilor a suferit destul de mult in ultima vreme, acestia fiind lipsiti de victorie in ultimele 4 partide.

Sunt sanse foarte mari sa vedem goluri si de o parte si de alta, daca tinem cont de faptul ca, in faza grupelor Europa League din acest an, am avut goluri de ambele parti in toate partidele jucate de FCSB acasa si de Lazio in deplasare.

Cel putin un gol marcat in prima repriza ne poate aduce un profit frumos daca deschidem un cont la casa de pariuri online internationala SPORTINGBET, cea care ofera clientilor noi COTA 10.00 pentru pariul ,,peste 0.5 goluri in prima repriza” plasat pe FCSB vs Lazio.

SportingbetOBTINE PÂNĂ LA 200 RON LA MECIUL FCSB vs LAZIO

Pariază acum

Ce trebuie sa faci pentru a beneficia de oferta

  1. Deschide un cont la SPORTINGBET de pe unul din linkurile existente pe aceasta pagina
  2. Efectueaza un depozit si pariaza ca se inscrie minim un gol in prima repriza a partidei dintre FCSB si Lazio, de joi seara

Detalii

  • Pariul va fi plasat la cota afisata pe site (aproximativ 1.45) dar vei beneficia de cota 10.00 pentru un pariu de maxim 20 RON
  • Daca se inscrie cel putin odata in prima parte a meciului, vei primi 200 RON (bani reali din cota normala plus un FREEBET in maxim 48 de ore)
  • FREEBETUL poate fi pariat pe orice selectie insa, in eventualitatea in care vei castiga, trebuie sa stii ca vei primi in cont doar profitulEXEMPLU:  Pariezi 20 RON ca se marcheaza minim o data in prima repriza la cota normala, 1.40 –> Pariul tau este castigator –> Primesti 28 RON bani reali in cont plus 172 RON FREEBET in maxim 48 de ore –> Pariezi FREEBETUL pe un bilet multiplu cu cota 4.00 –>Daca pariul tau e ,,verde” primesti 516 RON bani reali, pe care ii poti retrage sau paria in continuare.
  • Depunerile prin Skrill sau Neteller nu sunt eligibile pentru oferta
  • Promotia nu se cumuleaza cu oferta de bun venit standard

Profita de cota 10.00 !