Pariuri online

Mega-oferte in fiecare zi pentru Euro 2020 la Winmasters

Profita de ofertele speciale pentru Euro 2020 in fiecare zi la Winmasters Romania. Mareste-ti castigurile la pariuri cu promotiile zilnice!


Winmasters nu sta pe tusa si ne ofera o multime de promotii speciale pentru Euro 2020. Prima etapa de la Campionatul European este pe final dar inca mai putem profita de ofertele speciale.

Euro 2020 Combo Master

Plaseaza pariuri combo – adica cu mai multe meciuri de la Euro 2020 si primesti automat un pariu gratuit de 50% din valoarea mizei tale pana la cel mult 150 RON.

Match of The Day

Plaseaza un pariu simplu de minim 25 RON si primesti cadou un pariu gratuit in valoare de 50% pana la 150 RON.

Euro 2020 Booster

Cu cat pariezi mai mult pe evenimentele de la CE, cu atat mai mult vei primi cadou. 30% din miza ta totala folosita la pariurile pe Euro pana la cel mult 75 RON.

Ofertele acestea se vor schimba dupa prima etapa, adica Match of the Day va fi altul, deci conditiile de mai sus mentionate sunt generale, trebuie sa verificati in fiecare zi sa vedeti ce oferta mai este disponibila.

Promotii speciale la Winmasters pentru Euro 2020

  1. Intra in contul tau Winmasters
  2. Verifica ofertele din pagina promotionala
  3. Pariaza pe jocurile de la Euro 2020
  4. Obtine pariuri gratuite si alte premii

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.