Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

100% pana la 777 RON bonus la pariuri sportive

Users Rating: Rate

100% pana la 777 RON bonus la pariuri sportive

Deschide un cont nou pe Maxbet in urmatoarea perioada si primesti un bonus de 100% in limita a 777 RON. Aceasta oferta este o noutate pentru ca inainte aveam un pachet de bun venit ce necesita mai multe depozite. Acum treaba e oarecum simplificata, bonusul de bun venit iti dubleaza prima ta depunere la sport la aceasta casa de pariuri online.
Prezentarea ofertei
Oferta pentru Clientii noi
Bonus 100% pana la 777 RON
Cod promo 777
Conditii de rulaj x7
Cota minima 1.50
Ia bonusul Read Reviews

Bonusurile de bun venit sunt atat de cunoscute incat nu mai trebuie explicate, nici nu prea am avea de dat multe detalii, practic agentiile care activeaza in online isi recompenseaza clientii noi cu un bonus. Acest bonus difera in procente si valoare maxima acoperita, de regula aceste bonusuri de inscriere dubleaza primul depozit facut pana la o suma maxima. Ca la orice bonus exista conditii de rulaj, deci nu puteti sa va dublati primul depozit si apoi sa scoateti banii imediat sau sa retrageti banii bagati si sa lasati bonusul – trebuie sa rulati suma primita de cateva ori pentru a o transforma in bani reali.

Bonus 100% pana la 777 RON
Pariază acum

Revenim la ceea ce este important in acest articol si anume noul bonus de inregistrare oferit de Maxbet in sectiunea de sport. Maxbet este mai mult cunoscut pentru salile de jocurile noroc, dar are si o oferta de pariuri sportive online care merita incercata mai ales ca avem un bonus generos de 777 RON. Daca ai deja cont la alte brand-uri sau pur si simplu cauti ceva diferit, te poti inscrie pe Maxbet, casa de pariuri cu licenta ONJN pe 10 ani, iar la prima ta depunere primesti un bonus de 100% pana la 777 RON folosind codul promo 777. Acest bonus are conditii bune de rulaj, mai bune decat cel precedent: bonusul + depozitul initial au conditii de rulaj x7 la cote de minim 1.50 pe bilete multiple, sau daca jucati meciuri sigle cota minima e de 2.00. Aveti la dispozitie 30 de zile pentru a rula bonusul iar suma maxima ce se poate transforma in bani reali nu poate depasi 3.000 RON.

Profita de nou bonus de bun venit la pariuri Maxbet

  1. Deschide un cont nou la Maxbet
  2. Fa un depozit de minim 50 RON folosind codul 777
  3. Primesti 100% pana la 777 RON sub forma de bonus
  4. Ai 30 de zile pentru a rula bonusul + depozitul initial (x7, cote single 2.00, cote la bilete multiple 1.50)
Ia bonusul

Recenzii pentru Maxbet Sport 777 RON bonus

Fii primul care evaluează acest brand

Reply to

Question about

By submitting your reply, you agree to our review guidelines, find out more

Submitting your feedback
Thank You!

Thank you for submitting your review. It is now awaiting moderation and will be live shortly.

Back To Site
Recenzii (0)
Nimeni nu a evaluat inca
No one has asked questions yet
Load more