Cota 10.00 pentru orice pariu din amicalul Romania vs Finlanda

,,Campioana promotiilor'', agentia de pariuri sportive si jocuri de noroc Netbet ofera clientilor noi posibilitatea de a paria la cota 10.00 pe orice selectie din amicalul Romania vs Finlanda.
Romania vs Finlanda
Popular
Alege orice selectie, pariaza maxim 50 RON si poti incasa 500 RON! Daca pierzi pariul, primesti dublul mizei inapoi.
Cota speciala 10.00
Selectii eligibile Orice pariu pre-meci au live
Castig sub forma de Bonus
PARIAZA
Romania vs Finlanda
June 05,2018
20:30

La adapostul bilantului fantastic din partidele directe (6 victorii si 4 egaluri) nationala de fotbal a Romaniei este cotata cu 1.68 in amicalul ce urmeaza sa il dispute marti seara in compania Finlandei. Poti insa beneficia de cota 10.00 pentru orice selectie din amicalul ce se va desfasura la Ploiesti daca iti deschizi cont la Netbet accesand orice link existent in cadrul acestui articol. Ai grija ce selectie alegi deoarece, in ciuda faptului ca tricolorii nu au pierdut niciodata cu Finlanda, nordicii vin dupa 8 meciuri fara infrangere, e drept adversarele fiind destul de modeste.

Iata cum poti revendica oferta

  1. Deschide-ti cont la Netbet introducand codul promoțional „COTA10la ultimul pas al procesului de inregistrare (sectiunea BONUS)
  2. Depune minim 50 ron utilizand cardul tau sau Paysafe
  3. Alege orice selectie live sau pre-meci din amicalul Romania vs Finlanda si plaseaza un bilet simplu la cota afisata pe site. Maxim 50 ron pot fi multiplicati pe cota speciala.
  4. Daca ai pariat suma maxima (50 ron)si pariul tau e ,,verde”, primesti 500 RON (castiguri normale din cota reala plus bonus in termen de 72 de ore)
  5. Daca pariul tau e ,,rosu” primesti dublul mizei inapoi in limita a 100 ron

Conditiile de rulaj sunt de 4 ori in cazul pariurilor castigatoare si de 6 ori in cazul pariurilor pierzatoare. Rulajul se face pe evenimente sportive cu cote de minim 1.60, in maxim 7 zile de la acordare.

Oferta nu se cumuleaza cu cea de bun-venit si nu poate fi accesata daca efectuezi prima depunere prin Skrill sau Neteller.

Promotia este ANULATA daca inchizi pariul cu CASH OUT.

 

PARIAZA