Cote marite avem si pentru un meci din La Liga

In cazul in care CFR Cluj va castiga astazi meciul de pe teren propriu cu FCSB, foarte probabil jumatatea sezonului regulat o va gasi pe primul loc. Meciul va avea loc incepand cu ora 21:00, aceeasi ora la care va debuta si cel din La Liga intre Villarreal si Espanyol.

In vederea acestor doua partide casa de pariuri Betano prezinta marja 0, lucru care inseamna ca nu vei inregistra pierderi in cazul in care doresti sa obtii acelasi castig pentru rezultatele finale. De aici rezulta, asadar, ca vei genera un profit mai mare decat la alte case de pariuri daca vei miza pe doua dintre cele 3 rezultate astfel incat sa obtii acelasi castig. Cele doua meciuri se gasesc in partea dreapta a paginii principale, putand fi combinate cu orice alta selectie pe bilet.

BetanoMarja 0 oferita zilnic

Marja 0 pentru meciul dintre CFR Cluj si FCSB ofera cota 2.68 pentru victoria gazdelor, 3.25 pentru cea a oaspetilor si 3.1 pentru o remiza.

Prin urmare, daca vei paria 100 lei pe victoria clujenilor ai putea obtine 268 lei. In cazul in care doresti sa obtii acelasi castig la celelalte doua variante, mizeaza 86.4 lei pentru o remiza si 82.4 lei pentru o victorie a oaspetilor. Constatam ca vom castiga 268 lei indiferent de rezultatul final, investitia totala fiind 268.8 lei.

In meciul dintre Villarreal si Espanyol gazdele sunt cotate cu 1.76 la victorie, cota la egal este 3.85, iar cea pentru victoria celor de la Espanyol 5.66. Astfel, daca vei paria 100 lei pe victoria lui Villarreal ai putea obtine 176 lei. In cazul in care doresti sa obtii acelasi castig la celelalte doua variante, mizeaza 45.7 lei pentru o remiza si 31.1 lei pentru o victorie a lui Espanyol. Constatam ca vom castiga 176 lei indiferent de rezultatul final, investitia totala fiind 176.8 lei.

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Cota 10 pentru un gol marcat de FCSB in Israel FCSB incearca sa continue parcursul foarte bun de pana acum din Europa League, cu 2 victorii din tot atatea meciuri si un singur gol primit. Stelistii nu au tocmai o misiune usoara pe terenul celor de...
Analiza Betano inainte de Beer Sheva – FCSB FCSB joacă diseară, de la ora 20:00, al treilea meci din grupele Europa League. Cu șase puncte din șase posibile, echipa din România își poate crește „zestrea” pe terenul celor de la Beer-Sheva.In...
Cum poti transforma 50 RON in 500 RON pariind joi pe FCSB FCSB isi poate consolida pozitia de lider, joi seara, in Israel Elevii lui Nicolae Dica, aflati pe primul loc in grupa G din Europa League, au inceput cum nu se poate mai bine acest sezon, legand dou...