Vizata e si semifinala din Turneul Campionilor

Doua meciuri care cu siguranta vor capta interesul iubitorilor fotbalului, respectiv al tenisului se vor disputa in La Liga, intre Atletico Madrid si Real Madrid, dar si in cea de-a doua semiifinala a Turneului Campionilor, intre Grigor Dimitrov si Jack Sock.

In vederea acestor doua dueluri casa de pariuri Betano ofera marja 0, asta insemnand ca nu vei inregistra pierderi mai mari de 1 RON in cazul in care doresti sa obtii acelasi castig pentru ambele/toate cele trei rezultate finale. Meciurile le gasesti separat in partea dreapta a paginii principale, putand fi combinate cu orice alta selectie pe bilet.

BetanoPartide interesante pentru care se ofera marja 0

Marja 0 pentru derbyul din Madrid iti ofera cota 3.37 la victorie pentru gazde si 2.35 pentru oaspeti, o remiza fiind cotata cu 3.55.

Prin urmare, daca vei paria 100 lei pe victoria “galacticilor” ai putea obtine 235 lei. In cazul in care doresti sa obtii acelasi castig la celelalte doua variante, mizeaza 66.2 lei pentru o remiza si 69.7 lei pentru o victorie a gazdelor. Constatam ca vom castiga 235 lei indiferent de rezultatul final, investitia totala fiind 235.9 lei.

In partida dintre Dimitrov si Sock cota bulgarului la victorie este 1.52, iar cea a americanului 2.9. Astfel, daca vei paria 100 lei pe victoria lui Dimitrov vei putea obtine 152 lei. In cazul in care doresti sa obtii acelasi castig si pentru victoria lui Sock va trebui sa mizezi 52.4 lei. Astfel, vom castiga 152 lei indiferent de rezultatul final, investitia totala fiind tot de 152.4 lei. In cazul unui abandon miza se ramburseaza.

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Cota 15.00 pentru Romania in amicalul cu Israel Israel a pierdut la zero 4 din ultimele 5 partide jucate Sambata, 24 martie, sunt programate 14 partide amicale intre echipe nationale de fotbal din intreaga lume. Reprezentativa tarii noastre urmeaz...
Castiga 7 bonusuri cu meciurile amicale din aceasta saptamana Primesti bonusul indiferent de rezultatul pariurilor In perioada 22-28 martie se vor disputa multe amicale, care implica tari de pe toate continentele, nu doar din Europa. Chiar daca desfasurarea mec...
Castiga 8000 RON doar in aceasta saptamana Trebuie doar sa depui cu anumite coduri Desi St. Patrick’s Day a trecut, casa online 888sport prezinta o promotie dedicata acestei sarbatori, promotie valabila intreaga saptamana, pana pe 25 martie, ...