Liverpool are cota 10 pentru a castiga pe teren propriu


Liverpool e a doua cea mai ofensiva echipa din campionat

Din cauza faptului ca in weekend se disputa FA Cup, multe partide din etapa cu numarul 31 a Premier League au fost amanate. Nu este cazul si celei dintre Liverpool si Watford, care se va desfasura sambata, incepand cu ora 19:30. Daca Liverpool beneficiaza de cea de-a doua ofensiva din campionat, Watford, desi aflata pe pozitia a zecea, are una dintre cele mai proaste aparari.

Nu va fi, asadar, o surpriza pentru nimeni daca formatia antrenata de Jurgen Klopp se va impune chiar la mai mult de doua goluri diferenta. Casa de pariuri Netbet te provoaca sa pariezi pe o victorie simpla a lui Liverpool, la promotie fiind eligibili toti utilizatorii romani care se vor inregistra la casa online pana la ora partidei utilizand codul “COTA10”. Depune apoi minim 40 lei, insa ai grija sa nu o faci folosind metodele Skrill sau Neteller, dupa care plaseaza un pariu pre-live pe victoria lui Liverpool in meciul cu Watford. Cel mult 50 lei se vor lua in calcul la cota marita, ceea ce inseamna ca vei putea castiga maxim 500 lei.

NetbetNu pierde o asemenea oportunitate

Pariază acum

Liverpool are cota 10 pentru a castiga pe teren propriu, in cazul in care “cormoranii” se vor impune urmand sa primesti cash castigul conform cotei normale, restul creditandu-se sub forma de bonus.

Trebuie sa astepti cel mult 72 ore de la incheierea meciului pentru a primi bonusul. In cazul putin probabil in care Liverpool nu se va impune ti se va rambursa dublul mizei, pana la 100 lei. Bonusul trebuie pariat in 7 zile pe o cota minima de 1.6, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6. Daca Liverpool va invinge bonusul trebuie rulat de 4 ori, iar daca nu se va impune de 6 ori. Pariurile simple tip Handicap, Under/Over, dar si cele Forecast/Tricast pe cursele de cai nu se iau in considerare la rulaj.

Cum particip?

  1. Inregistreaza-te la Netbet folosind codul COTA10
  2. Alege orice metoda pentru a depune, in afara Skrill si Neteller
  3. Sport
  4. Premier League (Cele mai populare)
  5. Plaseaza un pariu pre-live de cel mult 50 lei pe victoria lui Liverpool in fata lui Watford
  6. Daca Liverpool nu se va impune ti se va rambursa dublul mizei

Vei acumula profit indiferent de rezultat