Liga Campionilor: Bayern Munchen - cota 50.00 sau Real Madrid - cota 70.00?


Alege una din cotele promotionale acum!

Miercuri, 25 aprilie 2018, iubitorii fotbalului adevarat vor fi cu ochii pe partida dintre Bayern Munchen si Real Madrid, cele doua echipe urmand a se duela, in dubla mansa, pentru un loc in finala Ligii Campionilor 2018 . Daca pentru Real Madrid castigarea celui de-al 3-lea titlu consecutiv ar insemna o performanta greu de egalat, elevii lui Jupp Heynckes au ocazia sa se razbune pe madrileni pentru eliminarea din sferturile UCL, de anul trecut.

Pentru a sarbatori aceasta partida, agentia de pariuri online Betfair propune clientilor noi doua cote fantastice: victorie Bayern – cota 50.00 si Victorie Real – cota 70.00. Toate detaliile mai jos!

BetfairCote istorice la un meci de 5 stele

Pariază acum

Poti profita doar de una din cote

  1. Inregistreaza un cont pentru pariuri online la Betfair folosind codul promotional ZFBNCM 
  2. Pariaza pe victoria echipei preferate in meciul Bayern Munchen vs Real Madrid de miercuri, 25 aprilie, la cota normala afisata in SPORTSBOOK

Detaliile ofertei

  • Pot beneficia de oferta doar clientii noi, o singura data, pentru o singura echipa
  • Maxim 5 ron pot fi folositi pentru aceasta promotie
  • Pariul trebuie plasat la cota normala afisata in SPORTSBOOK, simplu, pre-meci, cu bani reali
  • Promotia este anulata daca inchizi pariul cu CashOut
  • Daca echipa pe care ai pariat castiga, vei primi cei 5 ron mizati in cont plus un FREEBET in valoare de 245 RON (pentru Bayern) sau 345 RON (pentru Real Madrid)
  • Oferta nu poate fi cumulata cu cea de bun venit

Despre Freebet

Il poti transforma in bani reali pariindu-l o singura data, in termen de 30 de zile, pe orice eveniment sportiv cotat cu cel putin 1.20. In cazul in care pariul plasat cu FREEBET este castigator, vei primi in cont doar profitul (nu si miza).

Exemplu: Pariezi FREEBET in valoare de 345 RON pe cota 2.00 si castigi – > Vei primi in cont 345 bani reali, pe care ii poti retrage sau paria in continuare.

Pariaza pe cel mai tare meci din Liga Campionilor