Cea mai recenta casa online care a facut acest pas este Maxbet, care iti asigura biletul pentru un eveniment pierdut in cazul in care ai plasat cel putin 5 selectii. Daca, in schimb, toate selectiile sunt castigatoare, vei primi un bonus la castig direct proportional cu numarul meciurilor de pe bilet, promotie existenta de mai mult timp. Asadar, daca esti genul de parior care plaseaza mai multe selectii pe un bilet, casa online Maxbet reprezinta locul ideal pentru tine.

Pentru a beneficia de promotie fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.3. Evident, pariurile trebuie sa fie pre-live, fiind destul de greu sa plasezi live un bilet cu 5 selectii. Daca vei castiga vei primi un bonus acumulator la castig in cazul in care ai cel putin 3 evenimente pe bilet, iar daca vei pierde pentru un singur eveniment, asa cum am precizat mai sus, ti se va rambursa intreaga miza doar daca vei avea cel putin 5 selectii pe bilet, indiferent de sporturile alese. Rambursarea ti se va credita imediat dupa incheierea ultimului meci de pe bilet sub forma unui freebet, care poate atinge valoarea de 100 lei.

100% până la 900RON
Pariază acum

Daca un bilet are 5 selectii, iar una din ele primeste cota 1.00, nu va participa la promotie, deoarece se considera ca fiind 4 selectii. De asemenea, selectiile in care apare posibilitatea ca miza sa iti fie rambursata (cum ar fi Draw No Bet) nu participa nici ele, impreuna cu pariurile tip Par/Impar, Each-way, Handicap sau Total asiatic. Freebetul trebuie plasat in cel mult 3 zile de la creditare pe un pariu/bilet cu o cota minima de 2.00. Poti beneficia de promotie ori de cate ori doresti.

Cum particip?

  1. Daca nu ai cont la Maxbet inregistreaza-te aici
  2. Plaseaza pre-live un bilet cu minim 5 selectii, fiecare cu o cota de cel putin 1.3
  3. Daca o selectie este necastigatoare ti se va rambursa miza sub forma unui freebet de maxim 100 lei
  4. In termen de 3 zile trebuie pariat freebetul la o cota minima de 2.00
Pariaza