Pariuri online

King of Europe iti aduce 4.000.000 RON pentru Euro 2020

Intra pe Sportingbet si participa la promotia "King of Europe" pentru a lua o parte din premiile totale de 4.000.000 RON in bani reali. Alege o echipa din care vrei sa faci parte si indeplineste cat mai multe misiuni alaturi de coechipierii tai.


Intra pe Sportingbet si participa la King of Europe, o promotie foarte interesanta la care trebuie sa iti o alegi o echipa si sa indeplinesti alaturi de coechipierii tai cat mai multe misiuni. Concurati impotriva altor echipe cu alti jucatori, deci nu trebuie sa luptati cu casa de pariuri, ci pur si simplu va duelati alaturi de alti participanti pentru o parte din premiile totale de 4.000. RON.

Promotia oferita de Sportingbet Romania este valabila in perioada 9 iunie – 11 iulie 2021 si se pot inscrie atat clientii vechi cat si clientii noi. In primul rand trebuie sa alegi o echipa din care vrei sa faci parte. Fiecare echipa primeste numele unei nationala prezente la Euro 2020.

 

Fiecare echipa trebuie sa aiba cel putin 250 de jucatori pentru a putea lua o parte din premii. Inainte de a alege din ce echipa vreti sa faceti parte puteti vedea exact cati membri are fiecare echipa.

Dupa ce ai intrat intr-o echipa trebuie sa participi la misiunile din competitie, in total sunt 8 misiuni. Pentru a fi eligibil trebuie sa faceti cel putin 2 misiuni. Ca echipa voastra sa se claseze in top, trebuie ca fiecare dintre membrii echipei sa duca la final cat mai multe misiuni.

Daca echipa voastra se afla la finalul competitiei in top 5 veti lua o parte din premiile totale dupa cum urmeaza:

  • Echipa care se clasează pe locul 1 va împărți 2.000.000 RON cash.
  • Echipa care se clasează pe locul 2 va împarți 800.000 RON cash.
  • Echipa care se clasează pe locul 3 va împarți 400.000 RON cash.
  • Echipa care se clasează pe locul 4 va împarți 300.000 RON cash.
  • Echipa care se clasează pe locul 5 va împarți 100.000 RON cash.

Cum pot participa si eu?

  1. Intra in contul tau Sportingbet (click AICI daca nu ai cont)
  2. Alege o echipa din care vrei sa faci parte
  3. Fa cel putin 2 misiuni din cele 8 posibile
  4. Daca echipa ta se afla in top 5 atunci veti lua o parte din premiile colosale de 4.000.000 RON

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.